Online Trading Terminologie

Het kopen en verkopen van aandelen online is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de beurs voor professionele beleggers en particulieren gelijk. Met een account bij een online brokerage, kunt u de handel orders uit te voeren vanuit uw huis of kantoor of zelfs tijdens de reis van een mobiel apparaat. Maar online trading is iets anders dan de traditionele handel op verschillende manieren, en investeerders moeten de terminologie van het proces te begrijpen om de beste beslissingen te nemen.

Choke Points

Een term die geldt voor de handel via het internet, maar is afwezig in de conventionele handel in aandelen is "choke-point." Een vernauwing punt is een fase in het proces van het plaatsen van een bestelling die ervoor zorgt dat uw handel worden uitgesteld. Gemeenschappelijke knelpunten zijn de snelheid van uw internetverbinding, high webverkeer, uw web-browser, de makelaar webserver of een storing in uw modem. Elk van deze knelpunten kunnen vertragen uw bestelling en ertoe leiden dat u meer betalen of minder dan je verwacht wanneer u uw handel bevestiging ontvangen. Er zijn geen wetten beperken van de duur van een online broker heeft om uw handel te voltooien.

limietorders

"Limit order" is een andere belangrijke term in online trading die kunnen helpen bij het verzachten van de effecten van knelpunten. Een limiet order is een beding je kunt toevoegen aan een online transactie dat de transactie vervalt als de voorraad prijs boven stijgt of daalt onder een bepaald bedrag voor de transactie is voltooid. Bijvoorbeeld, als je wilt om een ​​aandeel te kopen voor $ 10 per aandeel en zien dat de prijs is gedaald tot $ 9, kunt u uw bestelling met een limiet van $ 10 te plaatsen. Als de prijs niet veranderen en uw transactie vlot verloopt, zult u $ 9 per aandeel uit te keren. Maar als de prijs stijgt naar $ 11 voor uw online broker kunt uw bestelling uit te voeren, wordt de bestelling niet door te gaan. Een markt order is een order zonder beperkingen; in een markt order, zou u gevraagd worden om de 11 $ prijs te betalen.

Commissie

Commissie verwijst naar de prijs die u betaalt om een ​​effectenmakelaar een beurs voor u uitvoeren. Online handel commissies werken anders dan de traditionele effectenmakelaar commissies. In plaats van het opladen van een percentage van de verkoop of aankoop prijs, online brokers rekenen vaak flat fees voor elke transactie. Sommige online brokers ook extra vergoeding toe te voegen voor speciale soorten transacties zoals limietorders, die vallen onder de noemer van de commissies, of de tarieven. Om de kosten van de handel te begrijpen, moet je leren hoe je online broker berekent opdrachten in verschillende situaties.

Marge

De meeste online brokers kunnen klanten geld accounts of margin accounts gebruiken. Een contant geld account is een trading account die u geld toe te voegen aan, die u vervolgens gebruiken om aandelen te kopen. Echter, een margin account gaat lenen van geld van de makelaar te kopen voorraad. U ontvangt rente over geld dat u leent in een marge rekening te betalen, en als de waarde van uw voorraad onder een bepaald niveau, kan de makelaar in staat zijn om het te verkopen zonder uw toestemming om uw schuld te dekken. Margin accounts vertegenwoordigen een groter risico en kosten, maar ze laten u ook brutaler bewegingen te maken als je ziet kansen in de markt.