Hoe maak je een Peace E-Card maken

Hoe maak je een Peace E-Card maken


In de huidige Web-afhankelijke wereld, zijn e-cards steeds een veel voorkomende manier is om te groeten, uitnodigingen en goed wensen te sturen. Als u op zoek bent naar vrede op aarde te verspreiden op Kerstmis, of herkent het milieu feestdagen zoals de Internationale Dag van de Vrede, dan kunt u uw gevoelens met vrienden en familie te delen door hen aangepaste e-cards. Je hoeft niet naar een grafisch ontwerper of een computer whizzkid een vredesakkoord e-cards te maken. Verschillende wenskaart sites - zoals Care2.com, Meditation.org of Blue Mountain.com - kan u helpen een aangepaste vrede e-card met een eenvoudige, stap-voor-stap instructies en een verscheidenheid van ontwerpen en effecten te maken.

instructies

1 Kies de stijl van de kaart die u wilt verzenden. Bezoek de e-card website en het uitvoeren van een zoekopdracht op de site om vrede gerelateerde kaart ontwerpen te vinden. Kies het het ontwerp dat u wilt aan de voorkant van je e-card en klik erop. Een grotere versie zal verschijnen met ofwel een tekstvak om uw kaart of een tab personaliseren om te klikken op te doen. Indien van toepassing, klikt u op het tabblad om te beginnen met het aanpassen van uw e-card.

2 Selecteer uw begroeting. Veel kaarten worden geleverd met een pre-samengesteld groet, maar soms heb je de mogelijkheid om je eigen te maken te hebben. Om een ​​persoonlijke begroeting maken, typt u uw tekst in het vak "toevoegen Een wenskaart." Om een ​​pre-samengesteld groet te gebruiken, klik op de "Kies een van onze groeten" koppeling en blader in de lijst. Klik op de gewenste begroeting toe te voegen aan uw e-card.

3 Voeg een persoonlijk bericht. In het gebied gemarkeerd "Uw bericht" - of een gelijkaardige prompt - voer de tekst u houdt. U mag de optie worden aangeboden aan verschillende lettertypen, cursief of vet of vergrote letters te gebruiken. U kunt ook in staat zijn om links of smiley gezichten toe te voegen in het tekstvak of klik op de "Advanced Editor" koppeling naast het vak om tekst opties uw tekst instellingen te bekijken en aan te passen.

4 Pas de rust e-card met muziek en effecten. Als u de Care2 kaart maker, kunt u uw vrede e-card met muziek, achtergrond patronen en geanimeerde postzegel decoraties aan te passen. Klik op een van de drie iconen - één voor elk - om de effecten toe te voegen aan de binnenkant van je e-card. Om muziek of geluidseffecten toe te voegen, klikt u op het genre tabbladen en blader door te luisteren of voeg ze toe door te klikken op "Select." Gebruik dezelfde procedure om postzegels en achtergronden te kiezen.

5 Voeg ontvangers toe en het adres van uw kaart. In het contactvlak vindt u een aantal dozen die vereisen het invullen van te zien. In de geschikte terreinen, voeg uw naam en e-mailadres. Daaronder, voeg het e-mailadres dat u wilt sturen naar in de sectie "To". Om uw vrede e-card te versturen naar meerdere ontvangers met behulp van de Care2 of Meditation.org website, plaatst u een komma tussen ieder e-mailadres. Voor Blue Mountain groeten, kiest u het aantal ontvangers en voer een e-mailadres per doos.

6 Kies je leveringsmogelijkheden. In deze sectie vindt u de mogelijkheid krijgen om uw kaart te sturen op de plek, kies dan een leveringsdatum, verzoek de levering en de ontvangst van informatie en - op sommige sites - herinneringen instellen om meer e-cards in de toekomst te sturen. Indien van toepassing, typt u uw gewenste leverdatum in het juiste vakje of klik op de kalender om een ​​datum te selecteren. Andere opties kan worden gecontroleerd of links leeg om uw voorkeuren in te stellen. Als u gebruik maakt Meditation.org, zijn geen bezorgrestaurants aangeboden opties en kaarten worden gestuurd ter plaatse.

7 Preview en verstuur. Zodra u uw kaart en de levering voorkeuren hebt voltooid, klikt u op 'Verzenden' om deze of "Preview" te leveren om te zien hoe het eruit zal zien naar uw ontvangers. Als u tevreden bent met uw kaart, klikt u op 'verzenden'. Zo niet, selecteer "Edit" om terug te gaan en veranderingen te maken en klik op 'Verzenden' dan om uw kaart te leveren.

Hints

  • Veel traditionele wenskaart bedrijven - zoals American Greetings - bieden digitale versies van hun online wenskaarten die kunnen worden aangepast en elektronisch via e-mail naar ontvangers gestuurd.
  • Stappen kunnen enigszins variëren tussen de websites, maar eenvoudige aanwijzingen worden aangeboden in elke stap van de meeste sites voor gemakkelijke navigatie.