Setup.Exe is een fout opgetreden

Alle programma's zijn voorzien van een "Setup.exe" of "Install.exe" bestand. Het bestand "Setup.exe" is het bestand dat de installatie van een programma start. Als u een computer lang genoeg te gebruiken, zul je uiteindelijk lopen in een "Setup.exe" fout. De meeste "Setup.exe" fouten optreden als gevolg van overijverige antivirussoftware, incompatibiliteit met uw computer of als gevolg van ontbrekende bestanden. U kunt meestal fix meest "Setup.exe" bestanden, zelfs degenen die niet compatibel zijn met Windows 7 zijn.

instructies

1 Start je computer opnieuw op. Sommige "Setup.exe" bestanden terug een foutcode die gewoon betekent dat je nodig hebt om uw computer opnieuw op te starten.

2 Onderzoek de eisen compatibiliteit voor het programma dat u probeert te installeren. Als uw computer niet voldoet aan de minimum specificaties, zal het programma waarschijnlijk niet te installeren. Als het programma niet wordt niet ondersteund op Windows 7, met de rechtermuisknop op het bestand setup.exe. Klik op "Eigenschappen" en selecteer het tabblad "Compatibiliteit". Klik op "Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren 'en kies de versie van Windows die het programma ondersteunt.

3 Schakel uw antivirusprogramma. ".exe" Bestanden worden beschouwd als gevaarlijk bestanden door antivirusprogramma's, omdat deze typen bestanden zijn vaak broeinesten voor virussen. Uw antivirus kan automatisch voorkomen dat het bestand "Setup.exe" uit het initialiseren. Zet uw antivirus weer aan onmiddellijk nadat het programma installeert, of als het niet werkt.

4 Download de bestanden opnieuw. "Setup.exe" bestanden het vaakst optreden met gedownloade software. Je moet alleen software downloaden van een betrouwbare bron; anders kan u een gedeeltelijke programma dat ontbreekt de vereiste bestanden te downloaden.