Hoe te verwijderen van een Dell D400 Laptop Moederbord

Hoe te verwijderen van een Dell D400 Laptop Moederbord


Het verwijderen van het moederbord in uw Dell D400 laptop is nodig als het moederbord, ook wel bekend als het moederbord, heeft gefaald, of als u het moederbord op uw computer een upgrade uitvoert. Om toegang te krijgen tot het moederbord, moet je veel van de componenten binnen de laptop te verwijderen. Als je niet comfortabel voelt demonteren en monteren van uw Dell D400, contact op met de fabrikant om te bepalen waar u de computer kunt nemen om een ​​professionele te verwijderen van het moederbord.

instructies

1 Doe de antistatische polsband guard en zet de laptop, dan de stekker uit het stopcontact. Ontkoppel alle printers of andere apparaten en verwijder de batterij uit de computer. Verwijder al het externe geheugen kaarten om hun informatie te bewaren.

2 Draai de computer om zodat u toegang tot de achtertuin te hebben. Verwijder de twee schroeven waarmee de vaste schijf op zijn plaats te houden, en schuif de harde schijf uit.

3 Draai de computer om en open het scherm alle van de weg, zodat de computer ligt open en plat. Pop het deksel van de bovenkant van het toetsenbord en met een schroevendraaier los te draaien en verwijder het toetsenbord.

4 Neem het scherm af door het verwijderen van de sets van de schroeven waarmee het scherm klink aan de laptop. Draai en til het scherm omhoog om deze te verwijderen.

5 Draai de computer, zodat u toegang tot het weer terug te krijgen. Verwijder de negen schroeven rond de buitenste rand van het deksel en het wrikken van de achterkant. Je hebt nu toegang tot de interne onderdelen van de computer, met inbegrip van het moederbord.

6 Zoek het moederbord en koppel de smart card-kabel door te trekken van de plastic. Verwijder de Bluetoothkabel op dezelfde wijze. Raadpleeg de schema's zich binnen uw gebruikershandleiding als u hulp nodig het vinden van de onderdelen.

7 Verwijder het metalen plaatje door los te schroeven en trek de ventilator kabel. Het moederbord is nu losgekoppeld en gratis. Trek hem naar u toe om volledig te verwijderen uit de computer.

Hints

  • Volg de instructies in de handleiding om uw veiligheid te waarborgen bij het verwijderen van het moederbord.