Wat is een A + certificatie goed voor?

Wat is een A + certificatie goed voor?


Het CompTIA A + technische certificering is een bekende kwalificatie voor IT-professionals. De A + certificering helpt u om uw vaardigheden en kennis bewijzen in de computer hardware-onderhoud.

Achtergrond

Het CompTIA A + certificering wordt verkregen door het passeren van twee technische examens, die uw technische kennis en ervaring bevestigen. De certificering wordt aanbevolen voor IT-technici met 500 uur of meer praktijkervaring.

voordelen

Het behalen van het A + certificering is een waardevolle manier om uw technische geloofsbrieven te bewijzen. De certificering is een goede aanvulling op een technisch curriculum vitae en kan een voorwaarde zijn bij het aanvragen van een aantal banen in de IT-industrie. De certificering helpt ook zelfstandige IT-professionals om hun computer vaardigheden te tonen bij het opzetten van een freelance bedrijf.

certificaat

Certificatie-examens worden aangeboden in opleidingscentra, samen met de leiding van een instructeur cursussen, om u te helpen studeren voor de examens. Check online met lokale aanbieders van opleidingen om een ​​geschikte centrum in uw omgeving te vinden.