Password Recovery Tools voor Windows Server 2003

Password Recovery Tools voor Windows Server 2003


Windows Server 2003 geïnstalleerd met de beveiliging van uw account door middel van een wachtwoord bij elke aanmelding ingevoerd. Als de gebruiker het wachtwoord niet kent, is de poging afgewezen. Wachtwoorden mogen nooit worden opgeschreven en dat is waarom het belangrijk is om ze te onthouden voor toekomstig gebruik. Als het gebeurt, velen van ons vergeten hen en soms een beroep moeten doen op de recovery tools waarmee ze te resetten. Als je handig met computers bent, kunt u een opdrachtprompt te starten en het SAM-bestand in System32 / config verwijderen.

Windows Password Cracker

Windows-wachtwoord kraker zal zijn wanneer u het wachtwoord bent vergeten en kan zelfs herstellen administrator wachtwoorden op Windows Server 2003. Het werkt door het vinden van de hashes voor alle gebruikers en het gebruik van brute kracht en woordenboek aanvallen om ze te kraken u toegang geven. Het woordenboek methode is gebaseerd op een 53.000 woord woordenboek. Het kost $ 14,99 (vanaf juli 2010), maar er is een demo beschikbaar op de homepage (zie bronnen). De software moet om dat te draaien moet je in staat zijn om in te loggen om ten minste één gebruikersaccount worden geïnstalleerd.

Offline NT Password en de Register-editor

Deze tool zal het wachtwoord opnieuw in te stellen op veel systemen, waaronder Server 2003. Het wijzigt het oorspronkelijke wachtwoord in het register-bestand (SAM). Het is een online recovery tool, wat betekent dat je het opstarten vanaf een cd of een diskette. Er is geen noodzaak om het oude wachtwoord kennen; het wachtwoord leeg na het uitvoeren van de editor.

Stellar Phoenix's Password Recovery

De Phoenix Password Recovery System zal het wachtwoord van elke Windows-account opnieuw in te stellen en zelfs wachtwoorden voor andere toepassingen, zoals chat-boodschappers en seriële sleutels terug te krijgen. Het kost ongeveer $ 45 om de software aan te schaffen. Ook in Windows moet worden uitgevoerd, zodat u moet in staat zijn om in te loggen om het te gebruiken.