De USB werkt niet op een Lexmark 7100

De Lexmark 7100 all-in-one printer is aangesloten op een computer via een USB-kabel, die kan defect raken voor een verscheidenheid van redenen. Of u nu technisch begaafd of technologisch uitgedaagd, er is veel dat je kunt doen om een ​​USB-problemen die zich voordoen tijdens het gebruik van de 7100 vast te stellen.

drivers

De Lexmark 7100 all-in-one apparaat biedt faxen, scannen, kopiëren en printmogelijkheden. Scannen en afdrukken zijn sterk afhankelijk van de USB-aansluiting van het apparaat en vereisen de installatie van de software, die bekend staat als chauffeurs, op de computer van waaruit u wilt afdrukken vanaf of scannen naar. Deze stuurprogramma's zijn opgenomen op een cd die wordt geleverd met de 7100 en zijn compatibel met de meeste besturingssystemen, hoewel sommige 7100-gebruikers USB problemen hebben ondervonden bij het gebruik van het apparaat met de Windows Vista en Windows 7-besturingssystemen.

Windows problemen

Soms is de Windows Vista en Windows 7 64-bits besturingssystemen niet te erkennen of aan te sluiten op de Lexmark 7100 all-in-één apparaat. U kunt dit probleem oplossen door het verwijderen van de 7100 van de printer het menu van uw computer en het installeren van 64-bit compatible driver van de Lexmark support website. De chauffeur die u nodig hebt om te lokaliseren en te downloaden is getiteld "driver voor Microsoft Windows Vista (x64)." Deze driver moet ook werken als u gebruik maakt van de Windows 7-besturingssysteem. Zodra de nieuwe driver is geïnstalleerd, installeert u de 7100 op uw netwerk van print- en scanapparaten en probeer opnieuw verbinding te maken via de USB-aansluiting.

Cable Damage

USB-kabel beschadigd is een andere veel voorkomende USB-aansluiting probleem dat deze functie kan leiden tot storingen op de Lexmark 7100. Als de kabel is aangesloten en verwijderd uit het apparaat en de aangesloten computer, vooral als verwijderd door trekken op de draad in plaats van de connector, de draad kan schade oplopen. Dergelijke schade ontstaat meestal op het punt waar de kabel en de USB connector voldoen, maar schade kunnen op elk punt langs de draad. Als de USB-kabel zichtbaar beschadigd is, te herstellen of te vervangen zijn uw enige opties. Het aansluiten van de 7100 in een andere computer kan ook helpen u te identificeren als de kabel is beschadigd of defect.

overwegingen

De Lexmark 7100 all-in-one is compatibel met Microsoft Windows 98, Windows 2000, Windows Me en Windows XP besturingssystemen en Mac OS X 10.2.3-versie of nieuwer. Als je probeert om de 7100 te gebruiken in combinatie met andere besturingssystemen, zal de USB-verbinding niet werkt. De bestuurder dat de 7100 in staat stelt om te communiceren met de Windows Vista en Windows 7 besturingssystemen is een 60MB bestand dat downloads op verschillende tarieven op basis van het type internetverbinding dat u hebt (zie bronnen). Zorg ervoor dat u voldoende ruimte beschikbaar is op uw harde schijf voordat u probeert om het bestand te downloaden.