Hoe de beste antivirus en beveiligingssoftware voor uw computer

Een ongelooflijk aantal van antivirus- en internet security software programma's zijn beschikbaar op de markt. Sommige van deze programma's vereisen dat u een licentievergoeding en een antivirus definitie abonnement te betalen. Andere antivirus- en internet security software programma's zijn gratis, maar hun kenmerken en de manier waarop jij mag ze te gebruiken kan beperkt zijn. Bij het zoeken naar een antivirus of beveiligingssoftware programma, moet je je huiswerk doen om de degene die het beste is voor u te vinden.

instructies

1 Bepaal uw budget voor beveiligingssoftware. Als je niet het gevoel dat je genoeg geld hebt om te betalen voor antivirus software en uw computer is alleen voor persoonlijk gebruik, overwegen om een ​​gratis antivirus software programma zoals Avast! of AVG. Als u wilt gratis antivirus of beveiligingssoftware voor uw bedrijf, probeer dan een business-gerichte programma zoals Comodo Internet Security of PC Tools AntiVirus. Echter, als je kunt veroorloven tussen de $ 30 en $ 60 per jaar voor software en een abonnement op antivirus definitie updates, na te denken over het kopen van antivirus- of beveiligingssoftware van een bedrijf, zoals Symantec of McAfee.

2 Kijk naar de systeemvereisten voor de software. Als u een nieuwe computer hebt, zijn de kansen kunt u de laatste versie van een onderneming antivirus of Internet security software te draaien. Echter, als uw computer minstens 5 jaar oud of als u een trage processor en weinig RAM-geheugen, is er een goede kans dat de hedendaagse beveiligingssoftware niet goed zal draaien op uw computer. Veel betaalde antivirus- en beveiligingssoftware programma's zijn bron varkens en kunnen uw computer crashen, zelfs als je wel de minimale systeemvereisten om ze te draaien. Als u zich zorgen maakt over systeembronnen zijn gratis antivirus software is een betere oplossing, omdat vrije software is meestal licht van gewicht.

3 Lees online reviews van de antivirus- en beveiligingssoftware die u overweegt. Veel websites dragen software reviews, waaronder PCMag.com, CNET, ConsumerSearch en Epinions. Kijk voor antivirus en internetbeveiliging software die stilletjes werkt op de achtergrond om uw computer te beschermen tegen malware-bedreigingen.

4 Download en een evaluatie-versie van de antivirus- of beveiligingssoftware die u wilt proberen te installeren. Maak een punt om al zijn functies binnen de gratis proefperiode. Maak aantekeningen over hoe goed de software uitgevoerd en hoe u graag de mogelijkheden ervan. Wanneer de proefperiode eindigt, verwijdert u het programma en installeer een uit een ander bedrijf. Gebruik een gratis online virusscanner om te zien of elk programma virussen gemist.

5 Vergelijk de functies en prestaties van de antivirus- en beveiligingssoftware programma's. Gebruik het programma dat het beste werk van uw computer te beschermen met de minste problemen doet.