Hoe maak je een Bubble Texture maken

Hoe maak je een Bubble Texture maken


Realistische bubble textures zijn niet al te uitdagend om te maken op de computer en zorgen voor een mooie achtergrond textuur of achtergrond voor objecten in verband met bubbels, bijvoorbeeld water en zeep. U kunt subtiele, realistisch uitziende bellen te creëren of te experimenteren voor glanzende, kleurrijke fantasy-stijl bubbels. De transparante kwaliteit van bellen zorgt voor overlappende effecten en shadowing technieken toe te voegen dimensie toe aan uw ontwerpen.

instructies

1 Maak een nieuwe doek in Photoshop. Afhankelijk van de vraag of u het bestand voor print of web, grootte dienovereenkomstig (groot voor print, klein voor het web) vereisen, en selecteer RGB-modus voor een Web document of CMYK voor print.

2 Vul de achtergrond laag of een ontwerp waarop u uw zeepbel textuur te creëren, bijvoorbeeld een onderwater scene te openen. De belletjes zal verschijnen meer prominent op een donkerdere kleur achtergrond, zodat een marineblauwe een goed uitgangspunt zou zijn, en de achtergrond laag kan later worden veranderd indien gewenst. Kies de kleur met de linker menu "Selecteer voorgrond 'optie en selecteer" Paint Bucket Tool "in het linker menu in te vullen, het klikken op het doek.

3 Maak een nieuwe laag en selecteer de "Elipse" tool van de vorm submenu van het menu links op uw zeepbel vormen te maken. Teken bubble vormen op het doek, de shift-toets om kringen van gelijke delen in de breedte en hoogte te creëren ingedrukt te houden. Elke vorm zal verschijnen in een aparte laag in het palet lagen.

4 Dubbelklik op een van de bubble lagen om het te stijlen die het lijken twee-dimensionale en bubble zoals geven. Een verloop toepassen, hetzij radiaal of lineair, met de linker pop-up menu. Selecteer het verloop kleuren met behulp van een kleur slider; het beste kleuren van dezelfde kleurschakering en variërende krachten te selecteren. Als u bellen voor water wilt, zullen de kleuren blauw het meest effectief te bewijzen, anders kun je kleuren van de regenboog te gebruiken voor een meer dramatisch effect.

5 U kunt kiezen uit het juiste menu de schaduw optie drop en voeg een kleine slagschaduw aan uw bubble. Draai de schaduw, afhankelijk van waar de lichtbron en een "Inner Glow 'toe te voegen aan uw bubble om het een gloeiende en heldere kwaliteit te geven. Voeg een "Bevel en Reliëf" stijl uit het juiste menu om uw bubble diepte te geven, waarvan de kleuren zijn veranderlijk aan te passen met uw ontwerp en achtergrond. Repliceren laagstijlen door met de rechtermuisknop likken op de laag en het selecteren van "Copy layer style" en "Plakken layer-stijl."

6 Verander de dekking van je bellen om ze te laten verschijnen see-through als echte bubbels zou zijn. Wanneer de laag wordt gekozen in het palet laag, bestaat de mogelijkheid in het bovenstaande menu om zowel de dekking en de opvulling van elke laag. Gebruik verschillende opaciteiten voor verschillende lagen om individuele uitziende transparante luchtbellen te creëren.

Hints

  • Om uw afbeelding meer van een gevoel van diepte te geven, samen te voegen een selectie van bellen op één laag door te klikken naar een ieder in het palet lagen (houd de toets "ctrl" om meerdere te selecteren), rechts te klikken te selecteren en te kiezen voor "samenvoegen geselecteerd lagen." Breng een Gaussiaans vervagen om de laag door het selecteren van "Filter", "Blur", "Gaussian Blur" in het menu bovenaan. Het zal u toelaten om de diepte van de onscherpte en de volledige laag van bellen zal vervagen en lijken op de achtergrond verder te selecteren.