Hoe maak je een USB Flash LED uitschakelen

Hoe maak je een USB Flash LED uitschakelen


Het uitschakelen van de LED op een USB flash drive is makkelijk te doen met behulp van basisgereedschap. De LED-licht kan storend sommige gebruikers zijn en de meeste USBs helaas niet komen met een "Uit". De LED moet fysiek worden uitgeschakeld. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het openen van de USB-stick en het verwijderen van het licht. Voorzichtigheid is geboden tijdens het uitvoeren van deze taak, om te voorkomen dat de USB-drive beschadigen. Mis deze taak niet uit te voeren met de drive aangesloten.

instructies

1 Onderzoek de USB-drive. Er moet een naad langs de buitenkant van de behuizing van de aandrijving zijn. Deze naad is waar de twee kanten van de zaak werden afgesloten. Als alternatief, kijk naar het metalen gedeelte van het station (dat steekt in de computer.) Controleer om te zien waar het metaal eindigt en de plastic begint, dit is een andere naad.

2 Steek een platte schroevendraaier in de naad. Wrikken open de plastic. Wordt om 1/4 inch, totdat het los en de sociale loskomen, waardoor de binnenkant van het apparaat.

3 Zoek de LED in het apparaat. Het moet zeer gemakkelijk te vinden, omdat het een van de grotere, duidelijker componenten zijn. Kijk voor de twee elektrische draden die uit het komen. Deze zullen worden aangebracht op de USB-hardware.

4 Snijd de twee macht draden van de LED met draad cutters. Hierdoor zal het bol deel af te vallen.

5 Plaats de twee plastic zijden van de USB. Toepassen superlijm hun randen om de verbinding af te dichten. Wacht tot de lijm te drogen, en test het apparaat.