Hoe te comprimeren van een afbeelding met behulp van Snagit

TechSmith's Snagit is een commercieel screen capture utility. Na het vastleggen en uw foto's te bewerken met Snagit, moet u ze opslaan in een bestandsformaat om ze zichtbaar zonder het laden van Snagit te maken. Als je werkt aan een project dat een grote hoeveelheid schermafbeeldingen vereist, kunt u verschillende functies Snagit gebruiken om elk beeld te comprimeren en de bestandsgrootte van het project als geheel te minimaliseren.

instructies

1 Klik op het icoon Snagit in je taakbalk. Klik op het pictogram van het programma op uw bureaublad.

2 Selecteer de "Open" optie in het menu Bestand om het sparen te laden. Als alternatief kunt u een nieuwe te comprimeren vast te leggen. Klik op "Capture" knop om een ​​momentopname van uw bureaublad te nemen - sleep de cursor om een ​​gebied te selecteren om vast te leggen.

3 Klik op de knop "Snagit", en selecteer vervolgens de "Comprimeren Images" optie in het menu Snagit.

4 Klik op de knop "Next" als de "Comprimeren Images" wizard verschijnt. Klik op de "Modify" knop in de volgende pagina van de wizard - het menu te wijzigen verschijnt.

5 Navigeer naar beneden in het menu te wijzigen om de "Image Scaling" rubriek. Selecteer een van-down scaling opties in het menu Afbeelding Scaling, aan de afmetingen van uw afbeelding te comprimeren. U kunt uw afbeelding verkleinen om 75, 50 of 33 procent. Klik op "Next" om verder te gaan.

6 Selecteer een output formaat voor uw afbeelding uit de "File Format" menu box. De GIF, zal JPG en PNG u met beeldcompressie -. Klik op "Next" en vervolgens op "Finish."