Hoe te Impression gebruiken voor iPhoto

Hoe te Impression gebruiken voor iPhoto


Wanneer een foto wordt geüpload naar het internet, kan het een gemakkelijk doelwit voor de inhoud dieven die het willen gebruiken op hun websites zonder te betalen te worden. Watermerken zijn één methode een eigenaar van de rechten kan nemen om haar imago te beschermen zodra het is online; deze grafische of tekstuele merken deel gaan uitmaken van de foto en kan dienen om het imago van de oorspronkelijke eigenaar te identificeren. In OS X's iPhoto-programma, is het Impression plug-in ontworpen om de gemakkelijke toevoeging van watermerken te vergemakkelijken.

instructies

1 Download en installeer Impression voor iPhoto op uw computer. Als iPhoto al open is, sluiten voordat u Impression te installeren.

2 Open iPhoto eenmaal Impression is geïnstalleerd en selecteer een foto die u wilt watermerk.

3 Klik op "File" in de bovenste menubalk en selecteer "Export."

4 Selecteer het tabblad 'Impression' in de rechterbovenhoek van het scherm Foto's exporteren als het niet al actief wanneer het venster verschijnt.

5 Plaats de muisaanwijzer op de foto in dit venster om de Impression menu te zien. Dit menu laat u kiezen voor het bestand --- grafische PNG en PSD-bestanden of text-based RTF-bestanden --- u wilt gebruiken voor het watermerk. Het menu kunt u ook uw watermerk te manipuleren om het zo opdringerig of onopvallend als je wilt maken.

6 Klik op de knop "Save" in de rechterbenedenhoek als je eenmaal klaar bent. Nu zou uw foto een watermerk te helpen beschermen tegen ongeoorloofd gebruik te hebben.