Hoe kan ik Ontdek het internet?

In 1995, Newsweek uitgeroepen dat het internet nooit de krant zou vervangen. Met ingang van februari 2011, niet alleen zijn de meeste grote kranten gepubliceerd op het internet in aanvulling op - of in plaats van - het zijn in druk, maar de meeste bedrijven die willen slagen hebben ontdekt dat ze het internet moeten gebruiken. U kunt bijna alles wat je eventueel kunt zoeken door surfen op het internet te vinden. Natuurlijk doen moet u het concept van online browsen, dat is vrij eenvoudig en pijnloos te begrijpen.

instructies

1 Open uw internetbrowser. De Internet Explorer-browser komt op alle Windows-computers. U kunt andere geïnstalleerde browsers, zoals Mozilla Firefox of Google Chrome, op openbare computers of computers die eigendom zijn van een ander persoon te vinden.

2 Klik op het tabblad gemarkeerd 'Zoeken' aan de bovenkant van de browser. Het tabblad "Search" maakt deel uit van de lange witte tekstvak aan de bovenkant van de browser dat adres van een website bevat.

3 Typ in wat je wilt zoeken, zoals "Belangrijke data in 1778." Druk op "Enter" op uw toetsenbord. De resultaten van uw zoekopdracht verschijnt in een zoekmachine. De zoekmachine is afhankelijk van uw browser. Bijvoorbeeld Internet Explorer maakt gebruik van de Bing zoekmachine, terwijl Firefox en Google Chrome gebruiken de zoekmachine van Google.

4 Blader door de lijst met resultaten. Klik op de website link in de zoekresultaten naar die website te bekijken. Klik op de "Back" knop van uw browser om terug te keren naar de zoekresultaten. Klik op "Next" op de "Search Results" pagina om de volgende pagina met resultaten te zien.

5 Typ een zoekterm in "Zoeken" box van de zoekmachine. Druk op "Enter" om te kijken naar de resultaten voor die zoekterm. U kunt een bezoek een zoekmachine je wilt; je bent niet beperkt tot de standaard zoekmachines op een browser.

Hints

  • U kunt pagina's als je te markeren "favorieten." Elke browser heeft een "Favorieten" lijst, dat is een lijst met opgeslagen websites die u kunt gebruiken op elk moment door het bekijken van de lijst.
  • U kunt ook de naam van een specifieke website in te voeren in de browser "Zoeken" tekstvak. Zorg ervoor dat u "www." gevolgd door de website, en eindigend met de juiste domein suffix, zoals ".com" of "org" of website niet correct geladen.
  • U hoeft niet te typen in volledige zinnen te zoeken naar iets.
  • U kunt filteren uit bepaalde resultaten door de invoering van symbolen en woorden in uw zoekresultaten. De exacte symbolen variëren voor elke zoekmachine. Bijvoorbeeld, het invoeren van "Hot -hond" in Google pagina's met warm, maar niet de hond te laten zien. Het invoeren van "Hot NIET dog" in Bing zal hetzelfde doen.