Hoe bewaar ik een Outlook e-mail voor het opnieuw installeren Na een HD opnieuw installeren?

Hoe bewaar ik een Outlook e-mail voor het opnieuw installeren Na een HD opnieuw installeren?


Een HD opnieuw meestal veegt alle bestaande gegevens uit een computer systeem, en je zal een back-up nodig hebben om belangrijke informatie te herstellen naar het nieuwe station. Microsoft Outlook bevat een ingebouwde in de export-functie voor het opslaan van e-mailberichten en andere informatie om een ​​apart bestand voor later gebruik. Gebruik deze methode om uw e-mailaccount intact te houden door het opnieuw installeren en het gebruik te hervatten zonder extra instellingen.

instructies

Backup Save

1 Open de Outlook-account dat u wilt opslaan en klik op het tabblad "File" in de linker bovenhoek. Highlight "Open" en klik op de optie 'Import'.

2 Klik op de "Exporteren naar een bestand" optie en klik op 'Volgende'. Selecteer een bestandsformaat uit de lijst om te gebruiken en klik op "Next". Als u e-mailberichten op te slaan voor gebruik in een ander Outlook-installatie, selecteer "Outlook-gegevensbestand (.pst)." Gebruik een meer universeel compatibel formaat zoals "komma's gescheiden waarden (.csv)" of "Tab gescheiden waarden" voor gebruik in andere software.

3 Klik op "Inbox" te selecteren en vervolgens op "Next." Wilt u andere Outlook-account informatie in het geëxporteerde bestand op te nemen, selecteert u de gewenste opties uit de lijst en voordat u verder gaat.

4 Klik op de knop 'Bladeren' en navigeer naar een drive locatie om het bestand op te slaan. Opslaan op een externe harde schijf of een alternatieve opslagapparaat te zorgen dat de bestanden zullen tijdens de HD reinstall intact blijven. Klik op "Finish."

Herstellen na opnieuw installeren

5 Open de nieuwe Outlook-installatie na de HD opnieuw installeren en klik op het tabblad "File". Highlight "Open" en klik op "Import."

6 Selecteer 'Gegevens uit een ander programma of bestand "en klik op' Volgende '. Klik op het bestandstype van de geëxporteerde berichten en klik op "Next".

7 Klik op 'Bladeren' en navigeer naar de locatie van het geëxporteerde e-mails 'op de harde schijf of extern opslagapparaat. Dubbelklik op het bestand en klik op "Finish" om het bestand te openen en beginnen met het gebruik van de informatie.