How to Recovery gegevens uit gebroken harde schijf

Harde schijven opslaan van al uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van de bestanden die uw besturingssysteem te bedienen. Wanneer uw harde schijf klikken en tikken, uw gegevens dreigt verloren te gaan. Het kan een kwestie van dagen of maanden duren voordat het station stopt met werken. Zodra het doet stoppen met werken, zijn er meerdere manieren om uw gegevens te herstellen van een kapotte harde schijf.

instructies

Vaststelling van een beschadigde File System

1 Sluit de harde schijf van een computer als u ontvangt een fout die zegt dat de schijf moet geformatteerd. Dit is een bestand corruptie probleem. Uw bestanden kunnen niet worden opgehaald door het openen van de drive normaal.

2 Installeer een file recovery programma dat is gespecialiseerd in het herstellen van bestanden van een beschadigde bestand systeem om een ​​tweede harde schijf of een USB-opslagapparaat.

3 Start het programma en kies de gebroken harde schijf. Sla de bestanden op de tweede harde schijf of USB-opslagapparaat.

Bevriezing van een harde schijf

4 Plaats de harde schijf in een vriezer veilige lunch tas.

5 Zit de zak met de harde schijf in een vriezer voor twee uur.

6 Sluit de harde schijf van de computer. Selecteer "Computer" onder het start menu om toegang te krijgen tot de drive. Verplaats de bestanden naar een werkende harde schijf.

Gedetecteerd Hard Drive werkt niet

7 Trek belangrijkste moederbord van de drive uit door deze los te draaien met een Phillips schroevendraaier.

8 Reinig de contacten die de raad van bestuur aan te sluiten op de aandrijving met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol.

9 Rescrew de belangrijkste moederbord naar de harde schijf.

10 Sluit de harde schijf van de computer en verplaats de bestanden naar een ander opslagapparaat.

Hints

  • Harde schijven beschikken niet over een lange houdbaarheid.
  • Een magneet worden alle gegevens gewist.