Hoe te Ink Refill in Canon iP4300 Cartridges

Hoe te Ink Refill in Canon iP4300 Cartridges


De Canon Pixma iP4300 foto inkjet printer maakt gebruik van een zwarte cartridge en drie kleuren inkt cartridges. Cartridges compatibel zijn met de iP4300 zijn de CLI-8BK zwarte cartridge, de CLI-8C cyaan cartridge, de CLI-8M magenta cartridge, de CLI-8Y gele cartridge en de PGI-5BK pigment zwarte cartridge. Elk van deze cartridges kunnen worden nagevuld. De procedure voor het navullen van elke patroon is hetzelfde behalve voor de kleur en hoeveelheid inkt.

instructies

1 Dek de afvoeropening aan de onderzijde van het eerste patroon opnieuw wordt gevuld met de uitlaat zegel dat de cartridge kwam. Gebruik een rubberen band om de afdichting zijn plaats te houden.

2 Druk op de kleine afdichting bal op de top van de cartridge met een kleine inbussleutel om genoeg ruimte om een ​​injectienaald pasvorm. De afdichtende kogel ligt aan de rand van het bovenetiket.

3 Vul een spuit met de juiste kleur en de hoeveelheid van de refill inkt. Zwarte cartridges houden 13 ml inkt. Kleurencartridges houden 6 ml inkt.

4 Steek de naald van de spuit in het gat gemaakt wanneer de afdichtende kogel in geduwd. Injecteer langzaam de inkt in de inktkamer.

5 Verwijder de spuit uit de patroon. Dicht het gat met de plug die bij de refill kit kwam. Als alternatief kan een druppel hete lijm worden gebruikt om het gat af te dichten. Zorg ervoor dat het gat luchtdicht is om te voorkomen dat de inkt druppelt uit.

6 Verwijder de uitlaat afdichting van de onderzijde van de cartridge. Herhaal de bovenstaande stappen voor elke patroon worden bijgevuld.

7 Vervang de cartridges in de printer. Run 1-3 printkop reinigingscycli op de printer om de inkt die door de printkoppen te krijgen.