Hoe te converteren QuickTime naar GIF

Apple ontwikkelde MOV als een digitale video-indeling die standaard werkt met haar eigen mediaspeler QuickTime. Aangezien MOV bestanden digitaal worden gecodeerd, is het mogelijk om te zetten in andere media, naast beeld. Met behulp van een bestand conversie applicatie, een MOV-bestand kan opnieuw worden geformatteerd als een GIF-bestand. De GIF-bestandsindeling kan ofwel support stilstaande beelden of elementaire animatie. SUPER en iWisoft Free Video Converter zijn 2 programma's die gebruikers de keuze om opnieuw formatteren MOV-bestanden als ofwel een geanimeerde GIF of een reeks van GIF-afbeeldingen bieden. En Zamzar is een website die MOV-bestanden volledig online kan omzetten in geanimeerde GIF.

instructies

SUPER

1 Launch SUPER. Om de MOV-bestand om te zetten in een geanimeerde GIF, opent u het "Selecteer de Output Container" pull-down menu en selecteer "GIF (voor het maken Avatars)." Om uit te pakken GIF-beelden van de MOV-bestand, opent u het "Selecteer de Output Container" pull-down menu en selecteer "Volgorde van de afbeeldingen." Open de "Selecteer de Output Video Codec" pull-down menu en kies de optie "GIF".

2 Sleep de MOV input file in de sectie "Drop een GELDIG MULTIMEDIA BESTAND HIER". De video wordt geïmporteerd in het programma.

3 Klik op de "Encode (Active Files)" knop om het bestand te converteren. Een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer het proces is voltooid. De GIF-output-bestanden worden opgeslagen in dezelfde locatie als het MOV input file.

iWisoft Free Video Converter

4 Launch iWisoft Free Video Converter. Klik op het icoon "Toevoegen" en blader naar het MOV input file in het keuzevenster. Selecteer het item en klik op de "Open" knop om de video te importeren in het programma.

5 Open de "Profile" pull-down menu en ga naar "Flash Video en Picture." Om de MOV input file om te zetten in een geanimeerde GIF, selecteer "Afbeelding - GIF Animatie formaat

(.gif)." Om GIF-afbeeldingen extraheren uit de MOV-bestand, kies "Picture - GIF-formaat (.gif)."

6 Klik op de knop "Start" om het bestand te converteren. Een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer het proces is voltooid. Klik op de "Doel zoeken" knop om naar het GIF-output-bestanden in hun standaard opslaglocatie.

Zamzar

7 Start een webbrowser en ga naar de Zamzar website. Op het tabblad "Convert Files" laadt op de homepage.

8 Ga naar "Stap 1" en klik op "Bestand kiezen." Blader naar de MOV input file in het bestand selectie venster. Selecteer het item en klik op de "Open" knop om de video in te dienen voor conversie.

9 Ga naar "Stap 2" en open de pull-down menu. Kies de optie "gif".

10 Ga naar "Stap 3" en voer uw e-mailadres. Een download kennisgeving zal worden geleverd aan deze rekening wanneer de geanimeerde GIF-output bestand is aangemaakt.

11 Ga naar "Stap 4" en klik op de "Covert" knop. Volg de instructies in de download melding aan de geanimeerde GIF-output bestand op te slaan op de gewenste locatie.