Hoe maak je een AOL Archiefkast overbrengen naar een nieuwe computer

De AOL archiefkast (technisch gezien een zogenaamde Personal Archiefkast, of PFC) is een uniek America Online e-mail-functie die uw e-mailberichten en contactpersonen bespaart op uw computer. Als u een nieuwe computer gekocht, wilt u uw bestaande PFC over te dragen aan het - een eenvoudig proces gedaan via e-mail dat slechts een paar minuten in beslag neemt.

instructies

1 Log in op uw AOL-account, en kies 'Write' aan de bovenkant van uw browservenster.

2 Klik op 'Bevestig. " Selecteer het programma bestanden directory, en kies dan "AOL." Kies "C_America Online."

3 Klik op de map "Organiseren" om het te openen en de inhoud ervan te bekijken. Selecteer uw PFC bestand in de map (hint: het is het bestand sportieve dezelfde naam als uw schermnaam) en bevestig deze aan het e-mailbericht.

4 Geef een e-mailadres dat u kunt controleren van uw nieuwe computer als de ontvanger van het bericht. Klik op 'verzenden'.

5 Controleer de e-mailaccount op de nieuwe computer. Download de bijlage naar uw nieuwe computer, en plaats deze in de "Organiseren" submap in de map AOL.

Hints

  • U kunt de AOL ook branden archiefkast op een cd. Zodra de CD wordt gebrand, plaatst u deze in het cd- / dvd-station van de nieuwe computer en kopieer het bestand van de CD naar de "Organize" map. Dit is een goede optie als uw nieuwe computer toegang tot internet nog niet heeft.