Hoe te verwijderen MSetup.exe

De MSetup.exe bestand kan een assortiment van verschillende toepassingen hebben voor een breed scala van verschillende programma's. In sommige gevallen is een stuurprogramma van een Canon digitale camera, terwijl in andere gevallen, is het bekend als een computer virus die oorspronkelijk uit China. Als u niet beschikt over een digitale camera van Canon met uw computer, dan is de veilige gok zou zijn dat het een virus. Hoe dan ook, het is een goed idee om het bestand te verwijderen van uw computer.

instructies

1 Navigeer naar de locatie van het bestand MSetup.exe. Als u niet de Canon driver hebt geïnstalleerd, dan zal het zeer waarschijnlijk te vinden in de "Program Files" of "My Computer." Kijk voor een "Skynet" map, gevolgd door "Firewall." Het bestand zal hier worden opgenomen.

2 Selecteer de MSetup.exe bestand, maar niet dubbelklik erop (u niet wilt dat het bestand te openen). Raak de knop "Verwijderen" en klik op "Yes" wanneer gevraagd of u zeker weet dat u het bestand wilt verwijderen. Als het bestand wordt verwijderd, alles wat je hoeft te doen is leeg van de "Recycle Bin" (klik met de rechtermuisknop en kies "Empty"). Echter, het bestand kan worden vergrendeld, dat zal je blokkeren van rechtstreeks te verwijderen.

3 Download het programma "Unlocker" van de link in "Resources." Dit kleine programma wordt gebruikt om alle sloten te verwijderen voor bestanden die hen worden geopend.

4 Installeer het programma door het openen van de gedownloade pictogram en na de installatie instructies.

5 Klik met de rechtermuisknop MSetup.exe bestand. In het menu pull-down, zul je zien "Unlocker." Klik op deze. Een nieuw venster zal verschijnen en presenteren alle sloten in het dossier. Klik op "Unlock All," en de sluizen zullen worden verwijderd. Selecteer "Quit."

6 Selecteer het bestand opnieuw en klik op de knop "Verwijderen" een laatste keer. Deze keer, wordt u gevraagd of u zeker weet dat u het programma wilt verwijderen. Klik op "Ja", en het bestand wordt verwijderd. Duidelijk uit de "Prullenbak" en het proces zal worden afgewerkt.