Hoe maak je een foto kopiëren vanaf een website op de Mac

Foto's bekeken op websites op Mac-computers zijn al gedownload naar uw computer, en je kunt gemakkelijk de beelden opslaan op uw Mac klembord. Het klembord is waar de computer slaat tekst en afbeeldingen tijdelijk. Zodra u een foto kopieert van een website, kunt u het plakken naar een nieuwe locatie op uw computer, zoals een tekstverwerkingsprogramma document of een bestand in een beeldbewerkingsprogramma.

instructies

1 Navigeer naar de webpagina met de afbeelding die u wilt kopiëren.

2 Pres en houd de toets "Control", klik op de afbeelding. Als alternatief, als u een muis met een klik met de rechtermuisknop optie die Mac compatibel met de rechtermuisknop op de afbeelding. Een context menu verschijnt aan de rechterkant van de muisaanwijzer.

3 Klik op "Copy Image" om het beeld naar het klembord van uw computer te kopiëren.

4 Open een document dat u wilt het beeld in plakken. Druk op "Command" en "V" op hetzelfde moment om te plakken de afbeelding in het geopende document.

Hints

  • Voordat u een foto die u online te krijgen gebruiken, moet u overwegen of u het wettelijke recht om het te gebruiken. Alleen maar omdat een foto is online beschikbaar maakt het niet vrij te gebruiken. Controleer of de beeldinformatie heeft licentie of contact opnemen met de eigenaar van de website om te zien of je de afbeelding kunt gebruiken.