Hoe kan ik uitschakelen Geschiedenis verwijderen in Firefox

Je hoort veel in het nieuws over hoe u uw privacy te verhogen tijdens het browsen Firefox. Echter, bij het kiezen van meer privacy die u offeren gemak. Bijvoorbeeld, als je wilt naar een webpagina die u eerder hebt bezocht opnieuw, maar je hoeft niet hun naam of URL vergeet niet, je kan het opzoeken in uw browser geschiedenis --- maar alleen als Firefox is ingesteld op uw browsegeschiedenis op te nemen . Als u wilt Firefox om te stoppen met het verwijderen van uw geschiedenis, het is een makkelijke oplossing.

instructies

1 Open Firefox.

2 Klik op 'Extra' in de menubalk.

3 Klik op 'Opties' in het menu Extra. Dit zal de opties configuratiescherm te openen.

4 Klik op de "Privacy" tab aan de bovenkant van het paneel.

5 Kijk voor de afdeling 'Geschiedenis' in de buurt van de top van de Privacy sectie. U krijgt een optie die zegt: "Firefox", gevolgd door een drop-down menu te zien.

6 Selecteer "Remember History" in het menu. Firefox zal uw browsegeschiedenis op te nemen vanaf nu.

Hints

  • U kunt uw browsegeschiedenis voor specifieke pagina's of websites nog steeds te verwijderen zonder het uitschakelen van het vermogen van Firefox om uw browsegeschiedenis te herinneren in het algemeen. Klik op "Geschiedenis" op de menubalk, kies "Alle geschiedenis tonen," en selecteer de pagina's die u wilt wissen uit uw geschiedenis. Klik met de rechtermuisknop op de pagina en kies "Verwijder deze pagina" naar die ene pagina te verwijderen uit uw geschiedenis, of "Deze website vergeten" om alle Firefox browsegeschiedenis informatie met betrekking tot die hele website te wissen.