Hoe te Cribbage Speel met de computer

Hoe te Cribbage Speel met de computer


Cribbage is een populair kaartspel uitgevonden in Engeland in de 17e eeuw door een dichter met de naam Sir John Suckling. Het spel van cribbage is voor twee tot zes spelers en maakt gebruik van een cribbage bord om score bij te houden. Verschillende opties bestaan ​​voor het spelen met een computer. De twee categorieën van games zijn; PC games en online games. Het verschil is men gespeeld na de wedstrijd op de computer is geïnstalleerd en de andere wordt gespeeld op een website via een internetbrowser.

instructies

1 Een bezoek aan een website die online cribbage biedt. Er zijn letterlijk honderden online cribbage websites waarmee gebruikers zich aanmelden en gratis spelen. Afhankelijk van de site, kunt u spelen tegen de computer of een andere speler die ook heeft aangemeld op de site. De meeste sites kunt u om gratis te spelen, terwijl anderen je nodig hebt om een ​​account aan te maken. Enkele van de meest populaire online cribbage sites zijn gotofreegames.com; pogo.com; games.com; gamecolony.com en candystand.com. De meeste van deze websites bieden een tutorial over hoe om cribbage te spelen met behulp van hun servers. Echter, voor het grootste deel, als je weet hoe om cribbage te spelen in het echte leven, het spelen van online zal net zo makkelijk zijn.

2 Download een stand-alone PC-versie van het spel op de computer. Verschillende software design bedrijven bieden gratis downloads van cribbage. De game-bestanden zijn altijd erg klein (minder dan 10 MB) en zeer eenvoudig te installeren. Vaak zijn de games zijn stand-alone, wat betekent dat er geen installatie nodig. De gebruiker kan gewoon dubbelklikken op het gedownloade game bestand om te beginnen met spelen. Sites zoals cribbage.ca; stanwardine.com; sharewareriver.com; dqsoft.com; download32.com; brothersoft.com en cribbagecorner.com bieden allemaal hun software gratis of relatief lage kosten (minder dan $ 15).

3 Download installeerbare cribbage game software. Na de wedstrijd is geïnstalleerd, worden snelkoppelingen op het bureaublad geplaatst en / of programma Menu. Het voordeel van installeerbare cribbage software is dat het is uitgebreider dan stand-alone games en zal de gebruiker in staat om een ​​spel op te slaan, game data op te slaan en maak een speler profiel. Over het geheel genomen zal de game-ervaring te worden verbeterd door dit soort software.