Hoe je een draadloze printer van Brother met een Linksys Router

Een draadloze printer van Brother is een apparaat dat in staat is aan te sluiten op het thuisnetwerk van uw computer is. Deze printer zijn vervolgens alle computers op het netwerk, zodat gebruikers toegang tot het apparaat alsof deze fysiek zijn verbonden met hun eigen computer. Om een ​​draadloze printer van Brother goed te gebruiken, moet echter eerst handmatig worden toegevoegd aan het netwerk door één van de computers die ook is aangesloten op uw Linksys draadloze router.

instructies

1 Zet uw Brother draadloze printer. Als het eenmaal is opgestart, drukt u op de "Connect" knop. De Brother draadloze printer zal nu beschikbaar om uw Linksys draadloze router.

2 Klik op "Start."

3 Klik op 'Configuratiescherm'.

4 Klik op "Apparaten en printers."

5 Klik op "Een printer toevoegen." Selecteer de tweede van de twee opties ( "een draadloze printer toevoegen") op het scherm en klik op 'Volgende'. Klik op de lijst voor uw draadloze printer van Brother en klik op "Finish." Uw Brother draadloze printer is nu verbonden met uw Linksys draadloze router en is beschikbaar voor alle computers in uw thuisnetwerk.