Hoe kan ik System Security niet meer vertoond

Hoe kan ik System Security niet meer vertoond


Een van de meest voorkomende ergernissen onder computergebruikers is de aanhoudende beveiligingswaarschuwingen van de toepassing System Security. Dit programma werkt als een spyware tool, maar in feite is het een kwaadaardige toepassing veroorzaakt door een virus in uw computer die valse informatie over uw systeem biedt. Om de System Security aanvraag van running te stoppen, moet u het virus volledig te verwijderen, evenals de geïnstalleerde bestanden met betrekking tot het. De opties zijn onder andere het downloaden van een spyware programma voor het verwijderen, het herstellen van uw systeem terug naar een eerdere datum en verwijderen van gerelateerde bestanden van de griffie.

instructies

Met behulp van Windows Systeemherstel Tool

1 Start de computer in de veilige modus. Start je computer opnieuw op. Druk herhaaldelijk op F8 wanneer het systeem op het punt staat opnieuw op te starten (voordat Windows wordt gestart).
Het scherm booten opties wordt weergegeven.

2 Gebruik de pijltoetsen om Veilige modus te selecteren, druk dan op \ "in te voeren. \" In de veilige modus, alleen de Microsoft's standaard programma zal worden uitgevoerd, zodat het allemaal toepassingen van derden, waaronder System Security uitsluit.

3 In de veilige modus, klikt u op de \ "Start \" menu, klik op \ "All Programs \"> \ "Accessoires \"> \ "System Tools \" en klik op \ "Systeemherstel. \" De System Restore-wizard wordt geopend up. Volg de aanwijzingen om uw computer te herstellen naar een eerder tijdstip. Selecteer een datum wanneer het virus (System Security) niet aanwezig was. U zult niet opgeslagen gegevens verloren gaan.

4 Laat de Systeemherstel tot finish. Uw computer start automatisch opnieuw op in de normale modus.

Handmatig verwijderen van het virus

5 Klik op de \ menu "Start \"> \ "All Programs \"> \ "Accessoires \"> \ "System Tools \"> \ "Systeemherstel. \" De Systeemherstel venster opent. Klik op \ "System Restore Settings. \"

6 Selecteer de \ "System Restore \" tab en schakel het selectievakje in dat overeenkomt met \ "Systeemherstel uitschakelen. \"

7 Toegang tot de task manager. Klik met de rechtermuisknop op de Windows-taakbalk en kies \ "Task Manager \" uit het drop-down menu. Selecteer de \ "Processen \" tab.

8 Zoek en klik op de \ "SystemSecurity \" proces, klik op de "Proces beëindigen \" knop \ en bevestig door te klikken op \ "Ja \" op het dialoogvenster.

9 Verwijderen uit System Security vanaf de start-up menu. Ga naar \ "Start \", klik op \ "Run \" en typ \ "msconfig \" bij de opdrachtprompt.

10 Selecteer het tabblad \ "Startup \". Zoek de \ "C: \ Program Files \ System Security \" onder de \ "commnad \" kolom. Schakel het vakje dat overeenkomt met dat bestand. Klik op \ "Toepassen \" dan \ "OK \".

11 Voer een zoeksysteem en zoek de map \ "System Security \". Verwijder die map en alle andere verwante mappen gevonden. Start je computer opnieuw op.

Reinig het register

12 Download een spyware removal tool, om het register schoon te maken.

13 Start het spyware programma voor het verwijderen, het uitvoeren van een systeemscan, registry scan en verwijder de geïnfecteerde bestanden.

14 Schakel de Systeemherstel. Klik op het menu Start> \ "All Programs \"> \ "Accessoires \"> \ "System Tools \"> \ "Systeemherstel. \" Klik op \ "System Restore Settings. \"

15 Selecteer de \ "System Restore \" tab en uit te schakelen (leeg laten) het vakje dat overeenkomt met \ "Schakel de Systeemherstel. \"