Hoe te verwijderen van een Oval Image in Adobe Photoshop CS3

Adobe Photoshop kunnen gebruikers bijsnijden snijden en in een aantal manieren. Verwijderen of manipuleren van een hele foto of slechts een deel ervan. Blend en superponeren meerdere beelden samen. De mogelijkheden zijn groot. De fundamentele vaardigheid voor mensen die willen elementen van een afbeelding te isoleren of te verwijderen is in staat om Photoshop verschillende selectie tools te gebruiken. De Elliptical Marquee is een dergelijk instrument.

instructies

1 Open Photoshop en selecteer "File> Open 'in het menu van de toepassing aan de bovenkant van het scherm. Zoek het document met de oval afbeelding die u wilt verwijderen, selecteer het en klik op "Open."

2 Selecteer de "Elliptical Marquee Tool" uit het toolpaneel aan de linkerkant van uw canvas. Het is genesteld in de "Rectangular Marquee Tool," en u kunt het openen door te klikken en te houden op de "Rectangular Marquee Tool" voor een paar seconden tot een fly-out menu wordt weergegeven met elk van de marquee gereedschappen.

3 Klik en sleep over de oval afbeelding die u wilt verwijderen uit uw document, te beginnen bij een hoek en te slepen naar de tegenoverliggende diagonale hoek. Als uw tent niet direct met het gedeelte van uw afbeelding die u wilt verwijderen maakt line-up, kunt u de tent verplaatsen door te klikken en te slepen met je cursor binnenkant van het.

4 Druk op de "Backspace" ( "Delete" op de Mac) op uw toetsenbord. De ovale gebied dat u aangeduid met het gereedschap wordt verwijderd uit je afbeelding.

5 Selecteer "File> Save" in het menu van de toepassing.

Hints

  • U kunt het resterende deel van de afbeelding te gebruiken als een frame voor iets anders door het openen van een ander beeld en het instellen van het op een laag onder de oorspronkelijke afbeelding. U kunt ook alleen handhaven het ovale gedeelte van uw afbeelding door te kiezen voor "Select> Inverse" in het programmamenu alvorens naar de "Backspace" of "Delete" -toets.