Hoe maak je een Kaspersky Rescue Disk bijwerken

Hoe maak je een Kaspersky Rescue Disk bijwerken


Een Kaspersky rescue disk is een type van het virus scanning disc die kan worden gebruikt om uw computer op te starten. Het scant en verwijdert virussen zonder het starten van het besturingssysteem. U kunt deze schijf, bijgewerkt met de laatste virusdefinities, met een matige hoeveelheid expertise en specifieke software (die de Kaspersky software vereist om de bijgewerkte schijf te maken) te creëren, namelijk een kopie van een gratis programma genaamd "PE Builder" en een Windows XP SP2 installatie-cd.

instructies

1 Download de PE Builder-software vereist door het Kaspersky-programma (zie Bronnen voor een link). Installeer de software op uw computer.

2 Open uw exemplaar van Kaspersky Antivirus en klik op de "Rescue Disc" knop aan de rechterkant van het scherm.

3 Klik op de "Create Disk" knop. Selecteer de locatie van de installatiemap van de PE Builder (zoals "C: \ pebuilder3110a"), de map waarin u de output van de redding schijf (zoals "C: \"), en de stationsletter van het cd-station dat bevat Windows XP SP2 installatie-cd (zoals "D: \").

4 Klik op de knop "Volgende". Kaspersky zal de PE Builder-programma gebruiken om de redding schijf in de vorm van een ISO-image-bestand, bijgewerkt met de laatste virusdefinities te creëren.

5 Kiezen wanneer de ISO-image te branden. U kunt de ISO-image later branden door deze op te slaan op een locatie op uw harde schijf of direct te branden naar een lege schijf. Na het maken van uw keuze, klikt u op de knop "Volgende". Als u een lege cd in de computer en klik op de "Now" optie, zal het de redding schijf naar de lege cd, die u vervolgens kunt gebruiken om te branden rescue-opstarten van de computer en scannen op virussen.