Hoe kan ik Problemen met een Epson CX4600?

Hoe kan ik Problemen met een Epson CX4600?


Problemen met een defecte printer lijkt misschien een taak voor een getrainde professional, maar iedereen met een eenvoudige mogelijkheid om computers te gebruiken is meer dan gekwalificeerd om de situatie om te gaan. De Epson Stylus CX4600 printer kan een scala van problemen ondervinden tijdens de normale werking, zoals vastgelopen papier of vuil printkoppen. Vaststelling van het probleem vereist alleen het verkleinen van de bron van het probleem en hetzij fysiek veranderen van een configuratie of het downloaden van een nieuw stuurprogramma.

instructies

1 Houd de XC4600's "On" knop drie seconden. Koppel de voedingskabel van de printer en USB-kabel. Bevestig beide kabels en zorgen dat ze stevig in de juiste poorten.

2 Til de bovenklep van de CX4600. Kijk om te zien of papier is vastgelopen in de machine. Pak de rand van het papier en stevig trek het naar u toe om hem uit de binnenkant van de printer te verwijderen.

3 Sluit de bovenklep en druk op de CX4600 uit-knop. Houd zowel de "Ink" en "On" knop gedurende vijf seconden en wacht totdat de inkt kwaliteit testpagina af te drukken.

4 Controleer of de lijnen op de afdruk testpagina zijn flets of blotched. Houd de "Ink" knop als de lijnen zijn niet solide. Laat de knop los wanneer de "On" knop begint te knipperen om een ​​printkop reinigingscyclus uit te voeren.

5 Navigeer naar de Epson CX4600's "Drivers & Downloads" pagina als de problemen aanhouden. Klik op de link voor de meest recente driver beschikbaar is voor het besturingssysteem van uw computer.

6 Open de bestuurder bestand na het downloaden als afwerking en ga door de update over-scherm om de nieuwste Epson-driver te installeren. Herstart de computer en probeert een document opnieuw af te drukken.

Hints

  • De rode fout licht op het bovenste paneel van de Epson CX4600 zal snel knipperen als de printer moet worden uitgeschakeld en weer terug op. Als de fout licht continu knippert en de letter "H" op het scherm "Copy" wordt weergegeven, betekent dit dat de plastic papier dikte gids in de papierlade is ingesteld op de envelop formaat en het moet terug worden geduwd om de volledige toe -sized papier.
  • een keer te tikken op de "Start Color" knop ook verwijderen vastgelopen papier in de Epson CX4600.
  • Als documenten afdrukken zijn flets na het uitvoeren van een printkop reinigingscyclus, moet de inkt cartridges te vervangen. Open de bovenklep en trek de cartridges uit de plastic wagen. Duw de nieuwe cartridges in de wagen en sluit de klep.