Hoe te Overclock PCI-kaarten

Hoe te Overclock PCI-kaarten


PCI (Peripheral Component Interconnect) is een type kanaal of computerbus, gebruikt hardwarecomponenten zoals videokaarten, netwerkkaarten en TV / radiokaarten aan op een computer. PCI-slots zijn voorzien van zeer lage snelheden in vergelijking met andere computer bussen zoals AGP en PCI-Express. Echter, kunt u een PCI-kaart overklokken door het verhogen van de PCI latency. Verhoogde PCI vertragingswaarden verhoging van de bandbreedte van een inrichting, die op zijn beurt de prestatie verhoogt.

instructies

1 Start de computer en druk op de "Del" voordat het Windows-logo wordt weergegeven op het BIOS (Basic Input / Output System) te openen.

2 Druk op de "Ctrl" toetsen "F1" samen om de geavanceerde functies zichtbaar maken op het BIOS.

3 Gebruik de pijltjestoetsen om de optie label selecteren "PnP / PCI-configuratie." Vervolgens selecteert u de optie 'PCI Latency Timer "en druk op" Enter. " Afhankelijk van hoeveel u wilt de PCI-kaart overklokken, selecteert u "64" of "128" en druk op "Enter."

4 Druk op "Esc" om terug te keren naar het BIOS hoofdmenu. Selecteer "Instellingen en Exit Save" en druk op "Enter" om af te overklokken van de PCI-kaart.