How To Turn Windows van Duits naar Engels

How To Turn Windows van Duits naar Engels


Windows 7 wordt geleverd in een Engels taal editie (meertalige) of een gelokaliseerde versie zoals uw Duitsland exemplaar. Als uw exemplaar is de Engels versie, het veranderen van de standaardtaal is eenvoudig: Engels en andere talen zijn reeds in Windows 7-software geschreven. Als de kopie Duitse alleen, moet u een Windows 7 Engels installatieschijf kopen; Windows 7 upgrade-toetsen bieden geen ondersteuning voor gelokaliseerde versies. Na het installeren van een Engels versie, kunt u de nieuwste POS Ready 7 als een extra optie te overwegen. Hiermee kunt u meerdere profielen in verschillende talen voor een maximale veelzijdigheid tweetalig te maken.

instructies

Voor Windows 7 Engels versie

1 Klik op het menu "Start" aan de onderkant linkerkant van het scherm en klik op de "Control Panel." Selecteer "Klok, taal en regio."

2 Klik op het tabblad 'Locatie' en selecteer de de drop-down bar om uw huidige locatie te veranderen als u, bijvoorbeeld, verhuisde naar de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Klik op het tabblad "Toetsenborden en talen 'en kies het tabblad' Change Toetsenborden". Selecteer "UK / VS" uit het drop-down bar. Terug naar het scherm "Toetsenborden en talen". Ga naar "Engels" op het "Kies een display taal" drop-down bar. Klik op de knop "Toepassen" en klik op "OK."

3 Start de computer opnieuw door "Restart" te selecteren in het menu "Start".

Voor de Duitse Gelokaliseerde Windows 7 versie

4 Plaats de DVD / R-schijf in het CD-station van uw computer of op een memory stick in de USB-aansluiting. Zoek de bestanden die u wilt opslaan. Selecteer "Kopiëren naar." Dubbelklik op 'Deze computer' op het volgende zoekscherm, en dubbelklik op uw schijf om de bestanden te kopiëren naar uw extern opslagapparaat. Herhaal dit voor alle gewenste bestanden.

5 Plaats de Windows 7 Engels installatie-cd in het cd-station van uw computer. Een "Windows installeren" verschijnt. Ga naar "Engels" op de "Language to Install" schuifbalk. Ga naar "Engels (US)" of "Engels (UK)" op de "Time and Currency Format" bar en "UK" of "VS" op het "Toetsenbord of Input Method" bar. Klik op de knop "Next" in de rechterbenedenhoek.

6 Klik op de pijl "Install Now" op het volgende scherm. Vink het vakje "Ik heb de licentievoorwaarden accepteren." Kies 'Custom (geavanceerde) "op het scherm met de titel" Welk type installatie wilt u? "

7 Selecteer de gele ster icoon "Nieuw" aan de onderkant van het scherm "Waar wilt u Windows installeren? ' Typ "15 GB" in het tekstvak en klik op 'Toepassen'. Klik op "OK" op het informatiescherm "Windows mogelijk aanvullende partities voor systeembestanden te creëren." Selecteer deze nieuwe schijf ruimte en klik op de knop "Volgende".

8 Wacht 15 tot 30 minuten voor de installatie is voltooid. Uw computer kan tijdens het proces een paar keer opnieuw te starten.

Hints

  • Extra programma's die u buiten uw Windows-pakket geïnstalleerd zal moeten opnieuw installeren.