Hoe speel ik dvd's op mijn computer met Windows XP?

Hoe speel ik dvd's op mijn computer met Windows XP?


Microsoft Windows XP is een oudere versie van het Windows-besturingssysteem. Veel mensen blijven deze versie van Windows gebruiken, echter, vanwege hun ontevredenheid met Windows Vista. Als u nog steeds met Windows XP, kunt u een DVD af te spelen met behulp van media-software die wordt geleverd geïnstalleerd met het besturingssysteem. Uw computer moet een dvd-rom-station, dat is een standaard stukje hardware op de meeste moderne computers hebben.

instructies

1 Zet uw computer en en plaats een dvd in de dvd-rom-drive van uw computer.

2 Als er een dialoogvenster verschijnt, gaat u verder met stap 3. Als het niet verschijnt, ga naar "Mijn Computer" en zoek de DVD onder "Apparaten met verwisselbare opslag." Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer "Auto-play."

3 Wanneer het dialoogvenster verschijnt, klikt u op "Play DVD Video met behulp van Windows Media Player." Klik op het selectievakje naast "Always doen de geselecteerde actie" en klik op "OK." De DVD zal lanceren in Windows Media Player.

4 Klik met de rechtermuisknop in het videoscherm en selecteer "Full Screen" om de video vul je hele scherm, in plaats van het bekijken van het in een kleiner venster.