Hoe maak je een taakbalk die niet zal blijven Set Problemen

Hoe maak je een taakbalk die niet zal blijven Set Problemen


De Windows-taakbalk is de lange balk aan de onderkant van het scherm waar de Start-knop, evenals de system tray zijn gehuisvest. Als je problemen hebt met uw taakbalk, zijn er een aantal dingen die je kunt proberen om het te resetten. Net als elke andere visuele component van Windows, kan de taakbalk worden aangepast, zodat het oplossen van een probleem als de taakbalk niet te verblijven set is gewoon een kwestie van het vinden en het aanpassen van de juiste instellingen.

instructies

1 Meld u aan bij Windows met een beheerdersaccount. U kunt tenzij u zijn ingesteld als beheerder niet taakbalk instellingen te wijzigen.

2 Naar de bodem van de pagina om de taakbalk brengen. Zodra het verschijnt, klik met de rechtermuisknop op en druk op 'Eigenschappen'.

3 Onder het tabblad "Taakbalk", schakelt u op de knop "Auto-verbergen van de taakbalk" en selecteer "Taakbalk vergrendelen" en "Keep de taakbalk op de top van andere Windows." Deze opties zullen houden uw taakbalk verankerd aan de onderkant van het scherm en zal het voorkomen dat verhuizen naar een andere kant van het scherm als het per ongeluk geklikt.

Hints

  • Als u gebruik maakt van Windows Vista, kunt u geen toegang tot de "Eigenschappen" menu van de taakbalk. In plaats daarvan, ga naar het Configuratiescherm en kies Vormgeving aan persoonlijke voorkeur, en klik vervolgens op de taakbalk en menu Start-knop.