Hoe maak ik Cat5e USB-kabel?

Hoe maak ik Cat5e USB-kabel?


Universal Serial Bus of USB is de standaard gemaakte verbinding tussen elektronische apparaten en een gastheer, die typisch een laptop of desktop computer geworden. USB kabels worden vaak gebruikt om toetsenborden, camera's, printers, flash drives, muizen en andere apparaten op personal computers. USB-kabels hebben momenteel een 15-foot beperking USB lengte als gevolg van afnemende signaalsterkte nadat deze lengte is overtroffen. De ontwikkeling van een Cat5e-naar-USB-adapter heeft de beperking lengte van 15 voet uitgebreid tot ongeveer 138 voeten. Het creëren van een Cat5e USB-kabel kunt uw elektronische apparaten tot bijna overal in huis geplaatst worden zonder verlies van signaal of overdrachtssnelheid.

instructies

1 Gebruik het meetlint om het point-to-point afstand te bepalen tussen uw personal computer en het elektronisch apparaat dat u wilt aansluiten via een USB-aansluiting.

2 Trek aan en installeer de Cat5e kabel in het gewenste gebied. De Cat5e kabel kan worden getrokken door de zolder en daalde de binnenzijde van de wand of het kan worden geniet langs de plinten van de vloer. Als u niet wilt nieten de kabel langs de plinten en u bent niet ervaren met pull bedrading Cat5e kabel door zolders, contact op met uw telecommunicatiebedrijf om een ​​afspraak met een technicus die deze stap voor u zou kunnen voltooien plannen.

3 Controleer of de kabel Cat5e is opgezet op een manier die u tevreden bent. Onderzoek de einden van de kabel om te zien of RJ-45 connectors zijn geïnstalleerd. Als de Cat5e niet werd gekocht met RJ-45-connectors al geïnstalleerd, te beëindigen de uiteinden van de kabel met behulp van uw schaar, tang en RJ-45-connectors. Deze stap bestaat uit de blootstelling van de binnenkant draden van de beschermend schild van de kabel met een schaar, schuiven van de niet-gedraaide draden in een RJ-45 connector en het comprimeren van de draden in de RJ-45-connector met een tang.

4 Schuif de RJ-45-connector aan het ene uiteinde van de Cat5e kabel in de haven van de USB-adapter. Herhaal deze stap voor het andere uiteinde van de kabel. Sluit de USB-adapter die nu is bevestigd aan de Cat5e-kabel aan op uw elektronisch apparaat.

Hints

  • Als je zelf de Cat5e opzeggingen jezelf en er is geen signaal wanneer u uw setup te testen, controleren of de Cat5e opzeggingen correct zijn bedraad.