Hoe maak je een Family Crest Print op Uitnodigingen van het Huwelijk

Als u wilt uw familie kam op bruiloft uitnodigingen af ​​te drukken voor uzelf of van uw dochter of zoon aanstaande nuptials, beginnen met een hoogwaardige uitstraling van uw familie 's crest vinden. Het plaatsen van uw kuif op uitnodigingen is helemaal niet een moeilijke onderneming. U krijgt toegang tot een computer en grafisch programma nodig als u van plan bent om het zelf te doen.

instructies

1 Zoek een kopie van de kam van uw familie (voor zowel de mannelijke of vrouwelijke lijn). U kunt een goede kwaliteit beeld van de kam van uw familie vaak in een boek over uw familie. Deze kunnen in het algemeen worden gevonden in de stamboom bladzijden van vele bibliotheken. Als u een lid van een familie met een eigen website --- de Schotse clan, de clan McGregor zijn bijvoorbeeld --- je kon ook een beeld van de kam van je clan te vragen van de officiële website. Als alternatief kunt u een kopie van uw kam te kopen van een online site. Er zijn veel van dergelijke sites, met inbegrip van het Wapenschild / CREST Store.

2 Kies een grafisch programma om uw uitnodigingen die u zal toestaan ​​om uw familie kam toe te voegen aan de uitnodiging die u creëren. Photoshop is een handig programma voor het creëren van uw uitnodiging, maar zo is het freeware programma GIMP. Verschillende andere programma's op de markt kan ook dit soort werk te creëren. Kies een grafisch programma dat het beste past bij uw niveau.

3 Open een nieuw document en selecteer een achtergrond. Stel vervolgens de grootte en resolutie eisen voor uw uitnodiging. Ten minste 300 pixels voor de resolutie is het beste voor het afdrukken. Scannen in, downloaden of uploaden je het beeld van de kam van uw gezin op uw computer en open het in de grafische programma dat u hebt geselecteerd. Het beeld in het programma gebracht wordt opgeslagen op een laag van zijn eigen. Normaal gesproken, zal u wilt uw familie kam gecentreerd op de top van uw uitnodiging te plaatsen. Maak het lichaam van uw uitnodiging, waaronder begrepen teksten, grenzen enzovoort rond je kuif.

4 Plaats uw kam met behulp van de "Move" tool als u gebruik maakt van Photoshop of GIMP. Aanpassen of het formaat van de afbeelding als dat nodig is. U kunt ook het imago, zo nodig door manipulaties van diverse filters en instellingen (zoals tint en verzadiging).

5 Sla uw definitieve ontwerp voor uw uitnodiging. Het is meestal het beste om het op te slaan als een JPEG of PDF. Gemaakt moet worden of, als alternatief, print het zelf. Als u ervoor kiest om uw uitnodigingen professioneel afgedrukt, kunt u een drukkerij in uw omgeving, een kantoorboekhandel dat deze dienst of een online bedrijf dat uitnodigingen drukt biedt te kiezen. Bij het afdrukken van uw eigen uitnodigingen, vergeet niet om een ​​goede kwaliteit karton papier te selecteren.