Hoe maak je een Toshiba externe harde schijf gebruiken

Hoe maak je een Toshiba externe harde schijf gebruiken


Toshiba maakt een aantal externe harde schijf modellen, waarvan de meeste compatibel met elke computer met een USB-poort heeft zijn. Vrijwel elk type bestand of de map die is geen geïnstalleerde software programma kan worden op een Toshiba externe harde schijf geplaatst. U kunt uw externe harde schijf gebruiken om een ​​back-up van al uw foto's, documenten en andere bestanden in geval van een computer storing, of u kunt specifieke bestanden op uw schijf, zoals filmbestanden, die te groot zijn voor uw ingebouwde opslag zijn op te slaan capaciteit. De Toshiba externe harde schijf kan worden gebruikt met Windows XP, Vista en 7.

instructies

Instellen van de Drive

1 Sluit uw externe harde schijf op uw computer met een USB-kabel, meestal voorzien van de harde schijf.

2 Plaats de driver cd die bij uw externe harde schijf kwam in het cd-station van uw computer, als het kwam met een schijf. Sommige modellen zal de bestuurder die zijn opgeslagen op de harde schijf zelf te hebben.

3 Volg alle aanwijzingen op het scherm om de driver te installeren voor uw externe harde schijf, of het nu intern of op een disc. Verwijder de schijf als de installatie is voltooid, indien van toepassing.

Het plaatsen van individuele bestanden op de schijf

4 Klik op het pictogram 'Deze computer' op het bureaublad twee keer om deze te openen. Als uw versie van Windows dit pictogram heeft, klikt u op 'Start' en vervolgens 'Computer'. Dubbelklik op de externe schijf op de lijst om een ​​venster voor dat station te openen.

5 Klik op een map of bestand dat u wilt opslaan op de schijf en sleep het naar het raam die uw externe harde schijf.

6 Herhaal de drag-and-drop procedure voor alle bestanden die u wilt verplaatsen, dan wachten voor de overdracht te voltooien. Afhankelijk van uw instellingen, uw computer wel of niet automatisch de bestanden te verwijderen van hun vorige locaties. Als uw bestanden alleen worden gekopieerd naar de externe harde schijf in plaats van verplaatst, kunt u met de rechtermuisknop op de bestanden in hun oorspronkelijke locaties en selecteer "Verwijderen" na de overdracht is voltooid.

Volledige System Backup

7 Klik op 'Start' en vervolgens "Programs" of "Alle programma's" en vervolgens "Accessoires" en vervolgens "System Tools." Mogelijk moet u op "Systeem en onderhoud" in Windows Vista. Voor Windows 7, klikt u op 'Start' en vervolgens 'Configuratiescherm'.

8 Selecteer "Back-up", "back-up van uw computer" (die kunnen worden onder "Systeem en beveiliging") of "Backup and Restore ', afhankelijk van uw versie van Windows. Volg de aanwijzingen op het scherm te klikken op "Next" om verder te gaan tussen elk dialoogvenster om te selecteren wat u wilt doen - ofwel "Back-up van bestanden en instellingen" of "Maak een back-up" of soortgelijke optie op uw systeem.

9 Selecteer "Alle bestanden en instellingen" of soortgelijke optie op de vraag wat een back-up.

10 Selecteer uw externe harde schijf uit de lijst met locaties om een ​​back-up van de bestanden.

11 Typ een naam voor het back-upbestand, zoals "Back-up" en de datum en klik op 'Finish'.