How to Get Rid van het virus dat zegt dat je een beveiligingssysteem Probleem

Bepaalde soorten virussen voordoen als legitieme programma's, maar in werkelijkheid zijn niets meer dan advertentieprogramma's. Ze zijn ontworpen om u te vertellen dat je een security probleem hebt op je computer en proberen om je om onnodige software om "fix" het kopen "probleem." Als u last heeft van dit soort gedrag op uw computer, geen zogenaamde oplossingen die worden geadverteerd, als ze alleen maar een verspilling van geld zal kopen. U kunt zich te ontdoen van het virus dat deze problemen veroorzaakt voor gratis met een minimum aan gedoe te krijgen.

instructies

1 Herstart de besmette computer en druk op de F8-toets ingedrukt terwijl het reboot. Zodra u het opstartmenu van Windows, kies de optie om de computer in de "veilige modus met netwerkondersteuning" te starten en laat het op te starten. Dit zal het besturingssysteem te starten in een speciale "Safe Mode", die alleen laadt de stuurprogramma's en systeembestanden die absoluut cruciaal belang voor het starten van het besturingssysteem. Dit laat alle andere bestanden op de computer vrij, waardoor het makkelijker om ze te scannen op virussen.

2 Open een webbrowser zodra u zich aanmeldt bij het besturingssysteem en navigeer naar online virusscanners van Symantec en Trend Micro, twee zeer gewaardeerde antivirus bedrijven. Deze online virusscanners zijn gratis voor persoonlijk gebruik en uit te voeren in uw webbrowser, zodat u uw computer te scannen op virussen en verwijder ze zonder antivirus software te installeren.

3 Voer een scan van uw computer met behulp van een online virusscanner. Dit scanproces kan enkele uren of langer duren, afhankelijk van hoe groot de harde schijf van uw computer is en hoeveel bestanden er zijn die moeten worden gescand. Zodra de scan is voltooid, wordt u gevraagd om de resultaten van de scan te bekijken. Als er virussen, Trojaanse paarden of andere schadelijke software worden gevonden, verwijder ze uit uw computer. Zodra deze scan en het verwijderen is voltooid, kunt u uw computer opnieuw en laat deze opstarten normaal.

Hints

  • Als je niet al een antivirusprogramma ge├»nstalleerd, moet u de aankoop en installatie van een zo snel mogelijk. Een legitieme antivirus programma zal u toelaten om virussen die zeggen dat je een veiligheidsprobleem hebben, maar die alleen proberen om je geld te besteden aan nutteloze software te detecteren en te verwijderen.