Hoe te synchroniseren met Hotmail Thunderbird

Hoe te synchroniseren met Hotmail Thunderbird


Thunderbird is een gratis desktop e-mail client programma dat is ontworpen en onderhouden door de Mozilla Corporation. Thunderbird werkt met zowel IMAP en POP3 e-mailaccounts, die Microsoft Hotmail bevat. Thunderbird kunt u verzenden, ontvangen en synchroniseren van e-mailberichten van meerdere e-mailaccounts en binnen het programma weer te geven ze netjes, zonder de noodzaak direct in te loggen op de webpagina van de e-mailprovider. Als u uw Hotmail-e-mailaccount met de Thunderbird-applicatie te synchroniseren, moet u Thunderbird te voorzien van uw login en paswoord evenals andere belangrijke informatie die nodig is om toegang te krijgen tot uw account.

instructies

1 Open Thunderbird. Klik op het menu "Extra" op de linkerbovenhoek van de werkbalk Thunderbird. Klik op "Account Settings" uit het drop-down menu. Zodra het menu "Account Settings" op uw scherm verschijnt, klikt u op de knop "Account toevoegen" in de linkerbenedenhoek van het venster.

2 Voer uw naam in de "Your Name" tekstveld evenals uw volledige e-mailadres in het daarvoor bestemde vak eronder.

3 Klik op de "e-mailaccount" toggle-knop en vervolgens op de knop "Volgende" om verder te gaan. Kies de "POP" schakelknop en voer "pop3.live.com" (zonder aanhalingstekens) in het tekstveld met het label "Incoming Server." Laat de "Use Global Inbox" optie aangevinkt.

4 Voer de gebruikersnaam gebruikt voor toegang tot uw e-mailaccount in de "Incoming Username" tekstveld. Voer uw volledige e-mailadres in de "Account name" veld in om uw Hotmail-account te labelen. Klik op de "Finish" knop wanneer u klaar bent.

5 Klik op de "Server Settings" selectie in het menu, gevonden onder uw Hotmail-account, op het linkerpaneel menu van de Thunderbird e-mail client-programma. Zorg ervoor dat de instelling "poort" is ingesteld op 995 en de "Security Settings" toggle selectie is ingesteld op "SSL."

6 Maak de "Controleren op nieuwe berichten bij het opstarten" checkbox en om ervoor te zorgen dat de optie 'Berichten op server laten "wordt ook gecontroleerd. Zoek en klik op de "Uitgaande server (SMTP)" menu selectie op het linksonder paneel menu.

7 Klik op de knop 'Toevoegen' om uw uitgaande e-mail server instellingen, die nodig zijn om berichten via uw Hotmail-account te sturen. Typ "Hotmail" in het veld "Beschrijving" en typ "smtp.live.com" naast de "Server Name" tekstveld. Voer "587" voor de instelling "poort", controleer dan de "TLS" schakelknop selectie en voer uw volledige e-mailadres in de "User Name" tekstvak.

8 Controleer de "Gebruikersnaam en wachtwoord" in en druk op de knop "OK". Klik op de "Get Mail" knop in de top-linker gedeelte van het e-mailprogramma Thunderbird om uw Hotmail mappen en e-mailberichten te synchroniseren met uw computer. Voer het wachtwoord gebruikt om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account wanneer het dialoogvenster op uw scherm verschijnt, en vink de optie "Onthoud mijn wachtwoord 'als u wilt dat Thunderbird uw wachtwoord elke keer dat u het programma opent herinneren.