Hoe om te lezen een slechte PDF-bestand

Hoe om te lezen een slechte PDF-bestand


Portable Document Format (PDF) is erg handig voor het overbrengen van stilstaande beelden en tekst in een specifiek formaat, organisatie en kijk van de ene computer naar de andere of van het ene besturingssysteem naar het andere; echter, de voltooiing van dat proces verkeerd (bijvoorbeeld als de "afdrukken naar PDF 'functie van Microsoft Word verkeerd wordt gebruikt) zal resulteren in een slechte PDF-bestand. Het lezen van een slechte PDF vereist de diagnose van de reden dat de PDF zal niet werken en vervolgens raadpleging van de website van Adobe Systems (de makers van PDF) en volg de instructies om uw probleem op te lossen of het downloaden van de juiste programma om het probleem op te lossen.

instructies

Algemeen Reparatie van Adobe Acrobat Reader

1 Ga naar adobe.com, klikt u op het tabblad "Support" op de bovenkant van het scherm, klik op "Adobe Reader," en selecteer vervolgens de uitspraak eronder "Ik kan niet een PDF-document te openen" "Problemen oplossen." Het tabblad Ondersteuning is gelegen in de buurt van de bovenkant van het scherm als een wit woord tegen een zwarte achtergrond. Na het klikken op ondersteuning, zul je de uitdrukking "productondersteuning Centers" op een nieuwe pagina in gewaagde witte doopvont, op grond waarvan is zie "Adobe Reader." De nieuwe pagina na het klikken op "Adobe Reader" wordt het woord "Problemen oplossen" hebben onder de zinsnede "Adobe Reader en Help Support." Onder "Problemen oplossen" is "Ik kan een PDF-document niet openen."

2 Volg de instructies over hoe je een algemene reparatie en installatie van Adobe Acrobat Reader te voltooien. Om de meest elementaire methode PDF reparatie, Open "Adobe Acrobat Reader" poging (selecteer het programma in het menu Start, die op de bottom-links van het scherm), selecteer "Help" in de grijze tab menu bovenaan Adobe Acrobat Reader, en klik op "Repareer Adobe Reader installeren." Een meter moet pop-up aan te geven dat uw Adobe versie wordt gecontroleerd op fouten en wordt terug naar het huis Adobe.com website die gekoppeld is voor het geval dat je nodig hebt om een ​​nieuwe update van het programma te downloaden. Als u een bijgewerkte versie van het programma te downloaden, zal een andere pop-up op uw scherm waarin u wordt gevraagd of u Adobe bijwerken. Klik op 'Ja.'

3 Open het PDF-bestand. Het zou nu leesbaar. Zo niet, probeer dan de volgende set van richtingen.

Omgaan met specifieke problemen oplossen

4 Ontcijferen van de exacte reden van de PDF werkt niet. Dit is minder moeilijk dan het klinkt. Open gewoon het PDF-bestand en noteer de exacte reden dat de PDF werkt niet zoals aangegeven in het vak dat wordt weergegeven (bijvoorbeeld "U kunt niet vinden of maak het lettertype ..."). Als je kunt, klik en sleep over de reden waarom de PDF niet werkt, rechts-klikken met de muis, en kopieer die exacte woorden.

5 Ga naar adobe.com, klikt u op het tabblad "Support" op de bovenkant van het scherm, klik op "Adobe Reader," en selecteer vervolgens de uitspraak eronder "Ik kan niet een PDF-document te openen" "Problemen oplossen." Plak de exacte zin die u eerder gekopieerd in het zoekvak aan de rechterkant van het scherm ondersteuning van Adobe. Klik op "Enter."

6 Klik op de "Adobe Problemen oplossen" titel die het meest overeenkomt met de frase die u geplakt in het zoekvak. Bijvoorbeeld, als je plakt "U kunt niet vinden of maak het lettertype ..." in de Adobe zoekvak en selecteer de optie beschikbaar is, vindt u specifieke aanwijzingen uitleggen hoe je dat specifieke probleem op te lossen te ontvangen. Volg de instructies die u ontvangt.

Hints

  • Wilt u de volledige handmatige proces van vaststelling van de slechte PDF overslaan, overweeg dan het downloaden van een programma dat PDF-bestanden, zoals PDF Recovery of Advanced PDF Repair repareert; echter bewust dat de programma's vaak niet zo effectief als de manuele methode van PDF herstel hierboven beschreven.