Hoe kan ik samenvoegen FeedBurner Feeds

Hoe kan ik samenvoegen FeedBurner Feeds


Samenvoegen van meerdere feeds is de perfecte manier om uw lezers bijgewerkt op al uw content eenvoudig blijven zonder u te abonneren op elke website die u te schrijven voor. U kunt ook feeds fuseren tot een mashup van welke inhoud die u wilt creëren. Terwijl FeedBurner een hulpmiddel om feeds te combineren niet aanbiedt, kunt u Yahoo Pipes gebruiken om te fuseren twee of meer FeedBurner-feeds in een "Pijp", dat gebruikers kunnen zich abonneren op, net als elke andere vorm van feed.

instructies

1 Log in op Yahoo Pipes. Klik op "Create Pipe." (Als je niet al een Yahoo! -account, Moet u een te maken.)

2 Verlaat het dialoogvenster dat door te klikken op de rode 'x' in de rechter bovenhoek verschijnt.

3 Sleep de tab "Haal Feed" in het dialoogvenster gebied om een ​​"Fetch Feed" dialoogvenster te creëren. Klik op het plus-teken dat in het vak verschijnt naast "URL" totdat er een apart tekstveld voor elke feed die u wilt samenvoegen. Bijvoorbeeld, als u het samenvoegen van drie feeds, klikt u op het plus-teken tweemaal zodat drie tekst gebieden worden getoond.

4 Typ de URL's voor elke feed die u wilt samenvoegen.

5 Klik op de cirkel op de onderste rand van de "Fetch Feed" doos en sleep het naar de cirkel op de top van de box "Pipe Output".

6 Klik op 'Opslaan' en typ een naam voor uw pijp in het vak dat verschijnt. Klik op 'Opslaan'.

7 Klik op het tabblad "Run Pipe".

8 Klik op "Publish." Samengevoegde voeding is nu live. De URL van uw nieuwe feed verschijnt aan de bovenkant van het scherm naast de woorden "Pipe webadres."