Hoe maak je een Gesloten Rosetta Stone bijwerken

Rosetta Stone biedt gebruikers de mogelijkheid om een ​​andere taal te leren door middel van haar interactieve multimedia leermiddelen. Wanneer uw Rosetta Stone abonnement verloopt, zal de toegang tot de software belangrijkste interface en functies worden geweigerd. De Rosetta Stone 4 Totale-update wordt geleverd met een drie-maanden abonnement verlengen, alsook met de mogelijkheid om te worden gebruikt op handheld-apparaten. Installeer de nieuwste versie van Rosetta Stone en vernieuw de toegang van uw account in minder dan 15 minuten.

instructies

1 Log in op het internet. Navigeer naar de Rosetta Stone website en klik op "Upgrade naar versie 4" van de onderkant van het scherm. U wordt doorverwezen naar de Rosetta Stone Totale Upgrade beschrijving pagina.

2 Selecteer de taal die u leert en klik op "OK." U wordt doorverwezen naar de "Shopping Cart" waar uw totale kosten voor de upgrade wordt weergegeven.

3 Schaf de upgrade. Selecteer "PayPal" of uw credit card als uw gewenste betaalwijze. Klik op "Doorgaan met afrekenen" om verder te gaan. Vul uw factuur- en verzendgegevens, en volg de volgende reeks schermen te laten leiden door het inkoopproces. Een bevestigingsmail zal naar u worden verzonden voor de verificatie van de aankoop.

4 Wacht tot de software aan te komen in de mail. De Rosetta Stone website zegt dat de grond scheepvaart duurt meestal ongeveer zeven tot 10 werkdagen.

5 Installeer de Steen van Rosetta 4 Totale upgraden wanneer het aankomt. Log in op het internet, plaatst u de installatie-cd die als onderdeel van het pakket kwam en volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien. U wordt doorverwezen naar de Steen van Rosetta website voor rekening toelating werd verleend tijdens de installatie.