Hoe om foto's te bewerken in Word 2007

Met Microsoft Office Word 2007, kunt u documenten die foto's en tekst bevatten. Na het toevoegen van een foto, kunt u meer van uw document aanpassen door het wijzigen van de verschillende beeldinstellingen. U kunt een foto te comprimeren om de bestandsgrootte van uw document verminderen, wijzigt u de foto's pixelgrootte in het document, bijsnijden de foto of verander de resolutie.

instructies

1 Open het Word-document dat je foto bevat.

2 Klik op de foto die u van plan bent om te bewerken. Dit voegt een "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" optie om het tabblad "Format". Het ziet eruit als een nieuw, rood tab op het Word-lint.

3 Klik op het tabblad "Format" als het niet automatisch geselecteerd. Dit opent een verscheidenheid aan opties voor het bewerken van uw foto, met inbegrip van de mogelijkheid om de helderheid of het contrast aan te passen, om het beeld bij te snijden of re-size het.

bijsnijden

4 Klik op de afbeelding. Dit opent het menu "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" op het lint van Microsoft Word 2007. Zoek de "Size" groep.

5 Klik op "Crop." Dit plaatst wat Microsoft noemt "bijsnijden handvatten" op elk van de foto's vier hoeken en op de linker- en rechterkant van het beeld.

6 Klik op een bijsnijden handvat. Sleep het tot het gedeelte van de afbeelding die u wilt bijsnijden is gedeselecteerd.

7 Laat de muisknop los om te eindigen bijsnijden van de afbeelding.

comprimeren Images

8 Klik op de foto om het menu "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" te openen. Zoek de "Aanpassen" groep.

9 Klik op "Comprimeren Pictures." Klik op het vakje naast "Toepassen op geselecteerde foto's Only 'als u alleen de geselecteerde foto te comprimeren.

10 Klik op "Opties" om de "Compression Settings" dialoogvenster te openen.

11 Klik op 'automatisch uit te voeren Basic Compression op Bewaren. "

12 Klik op 'OK'.

Veranderende Pixel Size

13 Klik op de afbeelding. Het menu "Hulpmiddelen voor afbeeldingen" wordt geopend. Zoek de "Aanpassen" groep.

14 Klik op "Comprimeren Pictures." Klik op 'Toepassen op geselecteerde foto's Only "als je alleen het veranderen van de resolutie van de geselecteerde foto.

15 Klik op 'Opties'.

16 Klik op "Print", "Screen" of "e-mail." De "E-mail" instelling bespaart bij 96 pixels per inch. Dit is de hoogste compressie-instelling. De optie "Screen" slaat als 150 pixels per inch en is het medium compressie-instelling. "Print" slaat op 220 pixels per inch. Hierdoor ontstaat een beter beeld maar niet het beeld zo veel als de andere opties comprimeren.

17 Klik op 'OK'.

Hints

  • Druk op 'Ctrl', terwijl het slepen van een kant bijsnijden handvat aan twee kanten snijden op hetzelfde moment.
  • Druk op 'Ctrl', terwijl het slepen van een hoek bijsnijden handvat om vier kanten te snijden op hetzelfde moment.