Hoe PDF converteren naar Word gebruik van open source

Hoe PDF converteren naar Word gebruik van open source


Het omzetten van een Portable Document Format (PDF) bestand naar een Word-document is essentieel als u wilt doorgeven aan een bestand dat bijna iedereen kan lezen en bewerken met behulp van Microsoft & # 039; s Office-toepassingen. U kunt dit bestand conversie proces met open source, gratis software direct in uw webbrowser. Er zijn verschillende open source-programma's beschikbaar, die elk slechts een paar stappen om te voltooien.

instructies

PDF naar Word

1 Navigeer naar PDF-to-Word (zie bronnen). PDF-to-Word is een open source PDF-file converter service.

2 Klik op 'Bestand kiezen' onder de Stap 1 kop en zoek het PDF-bestand dat u wilt converteren.

3 Selecteer .DOC formaat onder de Stap 2 kop. Dit is de extensie voor de meeste Word-documenten.

4 Vul uw e-mailadres in het kader van de Stap 3 titel. Uw nieuwe Word-document zal worden gemaild naar je na wordt omgezet (gratis). Zorg ervoor dat u het vinkje uit het vakje in als je don & # 039; t wilt dat de website & # 039; s nieuwsbrief.

PDF-Online

5 Navigeer naar PDF-Online (zie bronnen). PDF-Online is een alternatief open source, gratis file converter die, in tegenstelling tot de PDF-to-Word, heeft een e-mailadres niet nodig om het bestand te verzenden.

6 Klik op "PDF converteren naar Word" om naar het bestand te kiezen pagina.

7 Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer het PDF-bestand dat u wilt converteren.

8 Klik op "Uploaden en converteren." Uw PDF wordt vervolgens omgezet in het Word-document format. Direct downloaden het bestand met een link die verschijnt op de pagina na conversie.

Convert-PDF-to-Word

9 Navigeer naar Convert-PDF-to-Word (zie bronnen). Convert-PDF-to-Word is een open source alternatief voor zowel PDF-to-Word en PDF-Online.

10 Klik op 'Bestand kiezen' en selecteer het PDF-bestand dat u wilt converteren.

11 Klik op "Convert en downloaden." U moet worden gepresenteerd met een download link na het bestand conversie is voltooid.

12 Klik op het bestand download link, en nu heb je het PDF-document in Word-formaat.