Hoe om Adobe Flash foto's te kopiëren met Print Screen

Een verscheidenheid aan screen capture programma's zijn beschikbaar om u te helpen virtuele momentopnamen van hoe uw Adobe Flash afbeeldingen worden weergegeven op dat moment in de tijd, maar er is geen echte verplichting voor de besteding van geld of tijd te verspillen op het downloaden van software. Uw toetsenbord bevat alles wat je nodig hebt om schermafbeeldingen te voeren in zijn "Print Screen" knop. Gebruik de functie om Flash foto's te kopiëren voor gebruik in andere programma's, grafische projecten of om de beelden te manipuleren en hen terug te brengen in Flash, allemaal met een druk op een paar knoppen.

instructies

1 Open Adobe Flash. Klik op de link "Open" op de Open een recent artikel sectie en blader naar het Flash-bestand te kopiëren, dubbelklik op het, of, als het bestand wordt weergegeven in het recente post sectie, klikt u op de link in de lijst.

2 Blader door de tijdlijn het hoofdframe met de afbeelding om te kopiëren. Klik op het keyframe zodat het beeld op het podium verschijnt.

3 Schakel de andere tabbladen en paletten van het scherm door ze te sluiten met hun kleine pijltjes of klik op de optie 'Close Panel "in hun top-rechts hoeken. Deze stap is optioneel.

4 Vergroot het podium uitzicht door te trekken langs de drop-down menu in de rechterbovenhoek van de tijdlijn --- die kunnen aantonen "100%" standaard --- en kies een andere optie, zoals "200%", "400 % "of" 800%. " Deze stap is optioneel.

5 Houd de toets 'Ctrl' op het toetsenbord. Druk op de "Prt Sc" of toets "Print Screen 'op het toetsenbord om de vangst uit te voeren, het kopiëren van de foto in het geheugen van de computer.

Hints

  • Nadat u de Flash foto's met de knop "Print Screen" hebt gekopieerd, heb je een verscheidenheid aan opties. Plak de kopie terug in Flash, plakt de kopie in een grafische editor of plak de kopie in een tekstverwerkingsprogramma, een paar te noemen.
  • Houd in gedachten dat als je twee monitoren gebruiken, het uitvoeren van de print screen capture vangt beide monitoren. Om uitsluitend op de Flash beeld scherp te stellen, moet u de vangst te openen in een grafisch programma en enkel het beeld Flash bijsnijden uit.