Hoe maak je een baan Flyer

Hoe maak je een baan Flyer


Als je & rsquo; re op zoek naar een baan flyer te maken met vrijwel geen kosten, kijk dan niet verder. Alle pc's bevatten & ldquo; Microsoft Works, & rdquo; een gratis tekstverwerkingsprogramma waarmee u te ontwerpen en afdrukken van uw eigen baan flyer. Met een beetje denken en creativiteit, kunt u een opvallende baan flyer die een groot publiek zal aantrekken ontwerpen.

instructies

1 Open & ldquo; Microsoft Works Tekstverwerker "en beginnen met het ontwerpen van uw baan flyer door het invoegen van een kop Een eenvoudige kop, in combinatie met een creatieve lettertype, kan een groter publiek aan te trekken Lijn de kop in de top midden van de pagina Experimenteer met de tekst... lettertype, tekstgrootte en tekstkleur totdat je & rsquo; re tevreden met de algehele look.

2 Typ een beknopte samenvatting van het werk positie. Onder de samenvatting, een lijst van alle van de beroepskwalificaties onder de kop. Overweeg het toevoegen van bullet points om elke specificatie. Kogels opvallen en kan meer aandacht te vestigen op uw flyer. U kunt experimenteren met de lettergrootte en de grootte van de tekst, maar zorg ervoor dat het lichaam van uw flyer is gemakkelijk af te lezen.

3 Voeg uw contactgegevens aan de onderkant van de pagina, zoals uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Als je een website hebt, ook uw website adres in de contactgegevens.

4 Voeg illustraties, logo's of persoonlijke afbeeldingen op uw document. Afbeeldingen zal toevoegen aan de allure van uw flyer en de aandacht vestigen op uw vacature. Afbeeldingen invoegen door te klikken op de werkbalk en kies & ldquo; Beeld Van File & rdquo; of & ldquo; Clip Art & rdquo.; Als u niet wilt dat persoonlijke beelden te gebruiken, Microsoft Works biedt een gratis clip art database. Experimenteren met de uitlijning van de afbeeldingen in het document. Mogelijk moet u het beeldformaat om vrij te bewegen in uw document. Klik rechts op de afbeelding, kies & ldquo; Formaat Beeld & rdquo; en selecteert u de gewenste indeling uit de lijst met opties.

5 Nagelezen en uw nieuwe document op te slaan. Click & ldquo; File & rdquo; en kies & ldquo; Print preview & rdquo; de lay-out van uw nieuwe baan flyer bekijken. Druk het document.

Hints

  • Overweeg het gebruik van heldere papier of karton om meer beroep op uw werk folder toe te voegen.