Hoe maak je een Bestec ATX-300 Problemen

De Bestec ATX-300 is een voedingseenheid gebruikt in computers met een ATX behuizing, wat een algemeen geval vormfactor gebruikt in desktop computers. Bij een voeding niet goed werkt, kan verschillende problemen veroorzaken. Als de computer niet wordt ingeschakeld bij alle of bepaalde hardware componenten niet lijken te worden ontvangen voldoende vermogen, is het tijd om uw ATX-300 voeding op te lossen.

instructies

1 Zet de computer uit en trek de stekker uit het stopcontact. Verwijder alle andere kabels en externe apparaten van de computer. Draai de computer om zodat de achterkant van de behuizing wordt u geconfronteerd.

2 Controleer de achterzijde van de Bestec ATX-300 voeding op zichtbare gebreken. Kijk voor schroeiplekken, gebogen pinnen of een stoffige ventilator. Als u schroeiplekken of verbogen pinnen observeren, de voeding moet worden vervangen. Anders kunt u ingeblikte lucht te gebruiken om de ventilator schoon te maken. Als de ventilator niet goed werkt, kan de voeding oververhit raken en ervoor zorgen dat de computer af te sluiten sporadisch.

3 Verwijder de dekking van het geval van uw computer. Bepaalde case modellen vereisen dat een paar schroeven worden verwijderd; andere gevallen hebben een glijbaan klink of een knop waarmee snel en eenvoudig toegang tot de hardware componenten binnenkant van de behuizing.

4 Gebruik perslucht om stof uit de ventilatieopeningen aan de ATX-300 te verwijderen. Controleer de voedingskabels van de stroomvoorziening van de verschillende computeronderdelen. Zorg ervoor dat de kabels niet gerafeld en elke kabel uiteinde goed is aangesloten.

5 Controleer de kracht vereisten voor uw hardware componenten, met name de grafische kaart. Als u niet de macht problemen had voordat je een nieuwe grafische kaart is geïnstalleerd, kan de kaart een voeding met een hoger wattage vereisen.

6 Verwissel de ATX-300 met een andere voeding die je weet dat het werkt als een laatste redmiddel. Als dit het probleem oplost, vervang de oude voeding met een nieuwe of neem uw computer om de reparatie winkel voor de professionele service.