Hoe je een draadloze DSL-modem

Hoe je een draadloze DSL-modem


Een populaire manier om verbinding met het internet door middel van een digitale abonneelijn of DSL. Dit is één van de breedband Internet-opties beschikbaar voor de consument. De andere is een kabelverbinding. Door het gebruik van een DSL-modem, kunt u ook een draadloze router aan te sluiten. Hierdoor kan elk apparaat met draadloze connectiviteit om de signalen te gebruiken om verbinding met het internet.

instructies

1 Zorg ervoor dat uw DSL-modem, draadloze router en de computer uitgeschakeld zijn.

2 Sluit uw draadloze router om uw DSL-modem door de stekker van een Ethernet-kabel aan op de netwerkpoort aan de achterzijde van uw DSL-modem aan op de netwerkpoort aan de achterzijde van de router.

3 Schakel de DSL-modem, draadloze router en de computer.

4 Sluit een andere Ethernet-kabel aan de achterzijde van de router op het netwerk poort van uw computer. U hoeft alleen om dit te doen voor de eerste set-up van uw router.

5 Open de internetbrowser op uw computer en typ het URL-adres dat wordt aangegeven in de draadloze router handleiding. Elk merk van de router zal een andere URL-adres hebben.

6 Typ de gebruikersnaam en het wachtwoord dat wordt aangegeven in de handleiding van uw router voor de eerste set-up. U wordt gevraagd deze gebruikersnaam en het wachtwoord te wijzigen. U kunt deze wijzigen in alles wat je wilt. Zorg ervoor dat beide herinneren. Sla deze wijzigingen.

7 Koppel de Ethernet-kabel uit de computer en de draadloze router, maar houd de modem en router met elkaar verbonden. Open uw internetbrowser opnieuw om ervoor te zorgen dat de verbinding stabiel is.