": Levensverhalen De Sims" Hoe de browser in te werken

"The Sims: Levensverhalen" is een laptop-vriendelijke uitloper van de populaire "Sims" -reeks van het leven simulatie games. De games zet spelers in een almachtige rol, in staat om elke actie en interesse voor de gesimuleerde mensen binnen het spel te kiezen. Om het spel te registreren en installeren van updates, zult u nodig hebt om goed te werken "The Sims Browser". De "Sims Browser" is onderdeel van "The Sims: Levensverhalen" en behandelt programma-updates, digitale marktplaats aankopen en user account instellingen. Het bijwerken van de "Sims Browser" duurt slechts een paar minuten.

instructies

1 Navigeer naar TheSimsStories homepage zich in het gedeelte Bronnen van dit artikel.

2 Klik op het tabblad "Cool Stuff" aan de bovenkant van de website navigatie menu te navigeren naar de downloadpagina.

3 Selecteer "Welkom Kit" op het tabblad "Cool Stuff" naar een login prompt. Log in met uw SimsStories account of selecteer "Registreren" om een ​​nieuwe account aan te maken.

4 Download de "Welcome Kit" naar uw lokale harde schijf.

5 Voer de installatie voltooid aan de Welcome Kit updates om uw exemplaar van de installatie "The Sims: Levensverhalen." Dit moet uw exemplaar van de Sims-browser te updaten naar de meest recente versie.

Hoe om te controleren op updates

6 Open "The Sims: Levensverhalen."

7 Klik op "Neighborhood View" in het hoofdmenu.

8 Klik op de "Browser Update" knop, die zou zijn verschenen in de rechterbovenhoek van het scherm wanneer u het Welcome Kit is geïnstalleerd. Het spel zal automatisch controleren of er updates beschikbaar zijn en vraagt ​​u om ze zo nodig te installeren.