Wat is Conexant HD Audio?

Wat is Conexant HD Audio?


Conexant HD Audio verwijst naar audio software gemaakt door Conexit Systems Inc. van Newport Beach, Californië. Het wordt gebruikt in een verscheidenheid van Windows gebaseerde personal computers, waaronder die van Hewlett Packard.

Over Conxant Systems

Conexant Systems, Inc. (NASDAQ: CNXT) was spin-off van Rockwell in 1999. Naast het hoofdkantoor in Newport Beach, Californië, het bedrijf heeft design centers in de VS en Azië en verkoopkantoren over de hele wereld. Het bedrijf creëert "imaging, audio, ingebouwde modem, en videobewaking toepassingen", aldus de website van de vennootschap.

Conexant Audio

In aanvulling op de HD audio producten voor personal computers en audio codecs, Conexant creëert ook audio en voice-enabled producten voor computer randapparatuur geluidssystemen. SoC of systeem op een chip oplossingen is een andere focus van het bedrijf.

HD Audio

High Definition of HD-audio is am Intel-chip-set standaard, ontworpen om de 1997 Audio Codec 97 standaard vervangen. Het is gemaakt om te voldoen aan de audio-indeling die wordt gebruikt in DVD's, en bevat een weergave sample frequentie tot 48 kHz volgens TopBits.com.