Hoe verder te Your Voice Mail naar Google Voice

Hoe verder te Your Voice Mail naar Google Voice


Google Voice is een gratis, web-based applicatie met een interface vergelijkbaar met die van Gmail, die ook een Google-product. Functies die bij de Google Voice-dienst omvatten voicemail, conference calling, call screening en oproep blokkeren. Je moet een gevestigde Amerikaanse telefoonnummer naar een nieuwe Google Voice-account te activeren. Zodra uw account actief is, kunt u uw voicemail doorgestuurd vanaf uw mobiele telefoon naar Google Voice.

instructies

1 Pak je mobiel toestel, wacht op de kiestoon en kies vervolgens de call forwarding code toegewezen door uw mobiele provider. De volgende lijst bevat de codes voor de meeste mobiele providers.

Alltel: "* 71" plus 10-cijferig Google Voice-nummer, gevolgd door het symbool "#"

AT & T en T-Mobile:

"004 1" plus 10-cijferig Google Voice-nummer, gevolgd door het symbool "#"

Verizon: "* 711" plus 10-cijferig Google Voice-nummer, gevolgd door het symbool "#"

US Cellular: "* 74" plus 10-cijferig Google Voice-nummer, gevolgd door het symbool "#"

Sprint: Bel Sprint Tech Support op 888-211-4727 en vragen om de "Call Forward Bezet" en "Call Forward Geen antwoord" functies geactiveerd op je mobiel, zodat uw gesprekken kunnen worden doorgestuurd naar Google Voice. Vraag het aan de Sprint agent om uw gesprekken naar uw 10-cijferig Google Voice-nummer te sturen. 2 Kies het "*" en "#" symbolen in de bovenstaande code sequenties. Nadat u de code en uw Google Voice-nummer hebt ingevoerd, zal uw telefoon weer te geven een bericht waarin wordt bevestigd dat doorschakeling is ingesteld.

3 Meld u aan bij uw Google Voice-account om te controleren of voicemailberichten. Onbeantwoorde oproepen op uw mobiele telefoon automatisch uit naar uw Google Voice-nummer. Google Voice zal een boodschap, transcriberen naar tekst zoveel mogelijk in en stuur het bericht naar het e-mailadres dat u ingesteld voor uw account.

4 Schakel call screening en schakel 'Do Not Disturb' in Google Voice. Anders zal Google proberen om het gesprek naar u terug sturen voor vragen aan de beller een voicemailbericht achter te laten.