Hoe kan ik een database te importeren van Excel naar Microsoft Outlook

Een van de voordelen van het gebruik van meerdere applicaties in de Microsoft Office-suite is dat de programma's hebben de neiging om te integreren of goed werken met elkaars bestanden. Integratie van bestanden is een manier van het vervullen van zinnen als "Werk slim, niet hard" in het bedrijfsleven; zinnen die spreken voor de verbetering van de productiviteit. Een veelvoorkomend voorbeeld van de noodzaak voor de integratie zou worden met een lange lijst van namen, adressen en telefoonnummers in Excel die u wilt als contactpersonen in Outlook in te voeren, zonder dat een van de oorspronkelijke gegevens opnieuw in te voeren.

instructies

1 Klik op de map Contactpersonen in het navigatiedeelvenster van Outlook te selecteren aan de linkerkant van het scherm. Klik op de knop "File" op de Outlook-lint en klik op het commando "Open". Klik op "importeren" om de wizard Importeren en exporteren te starten.

2 Selecteer "Importeren vanuit een ander programma of bestand" indien nodig en klik op de knop "Volgende". Selecteer Microsoft Excel 97-2003 als u een oudere versie van Excel wilt importeren of selecteer "Comma Separated Values" in Windows als je het importeren van een CSV-bestand versie van een Excel spreadsheet. (Als u uw spreadsheet converteren naar een CSV-formaat, klikt u op "File" en "Opslaan als" in Excel en kies CSV in de lijst "Opslaan als type"). Klik op de knop "Volgende" zodra u uw keuze hebt gemaakt.

3 Klik op de knop 'Bladeren' om een ​​Windows Verkenner-scherm te brengen en navigeer naar de locatie van het Excel-bestand. Dubbelklik op het Excel-bestand en klik op de knop "Volgende". Selecteer de Outlook-map met contactpersonen die u gaat importeren van de Excel-gegevens in en klik op de knop "Volgende".

4 Klik op de knop "Aangepaste velden" om te bevestigen dat de velden gebruikt in de Excel-spreadsheet wordt dan doorverbonden met het juiste veld in Outlook. Klik op de "Finish" knop om de invoer te voltooien. Elke naam in het Excel-bestand wordt nu weergegeven als een individu visitekaartje in de map Contactpersonen.