Dell Dimension 5150 Specificaties

Dell Dimension 5150 Specificaties


Dell Dimension-serie biedt een lijn van betaalbare desktops met een beperkte selectie van aanpasbare opties om de computer te personaliseren. De Dimension 5150 is een desktop is ontworpen voor het besturingssysteem Windows XP.

bewerker

Dell biedt drie verschillende versies van de Intel Pentium 4 processor op een schaal prijs voor gebruik in de Dimension 5150. De Pentium 4 630 is aan de lage kant, draait op 3,00 GHz. Vervolgens is de 640, draait op 3,20 GHz. De snelste optie is de 650, met een snelheid van 3,4 GHz, die gelijk is aan een groot aantal mid-varieerde dual core processors.

Software

Terwijl Windows XP Home Edition wordt gebruikt als het standaard besturingssysteem, de 5150 biedt klanten de mogelijkheid van het toevoegen van Microsoft Works Suite 2005, kan MS Office 2003 of WordPerfect Office 12. De klanten ook kiezen tussen de vooraf geïnstalleerde versies van McAfee, Norton en PC- cillin antivirus programma's. De desktop wordt ook geleverd met standaard entertainment software met inbegrip van MusicMatch Jukebox Basic, Paint Shop Pro en Adobe Acrobat Reader 6.0, met de optie om Musicmatch Jukebox Plus of Premium toe te voegen, Paint Shop Pro Studio en Adobe Acrobat Elements.

Geheugen

Een 250 GB harde schijf is opgenomen in de Dell Dimension 5150 met twee extra geheugen bays beschikbaar zijn binnen de computer voor uitgebreid geheugen. 512 MB RAM-geheugen wordt standaard geleverd met de desktop, met vier slots ter beschikking van het RAM-geheugen uit te breiden tot 4 GB.

Audio en Video

Een geïntegreerde 7.1-kanaals audio-systeem is standaard met de Dell Dimension 5150. Dell A215 multimedia speakers en een geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator 950 is opgenomen in het basispakket van de computer.

Poorten en Input

Dell schepen een muis en toetsenbord standaard met de computer, met opties voor verbeterde en draadloze apparaten. De computer is voorzien van een DVD-ROM en CD-RW / DVD-ROM combo drive (met opties om te upgraden, hetzij voor een snellere rijden) en een 3,5-inch diskette drive als standaard optische drives. De diskettedrive kan worden geruild voor een 13-in-1 geheugenkaartlezer. Poorten bevatten een jack elk voor een hoofdtelefoon en microfoon, een grafische kaart poort en acht USB-poorten.